Květen je ideální měsíc na pořízení nového mobilu od O2

Plánujete si pořídit nový telefon? Pak je květen ideální měsíc. Nabízíme totiž hned několik možností, jak při nákupu mobilu výrazně ušetřit nebo si výhodně dopřát prémiovější model. V rámci Extra výhod nabízíme slevu až 1 500 korun na vybrané modely značek Honor a Xiaomi. Připojíme se také k týdenní akci Nákupy s Ona DNES, v rámci které zvýhodníme vybrané telefony a chytré hodinky Samsung. Při kombinaci s bonusem k novému tarifu a Samsung bonusem tak model GALAXY A3 2017 získáte zdarma.

Extra výhodný nákup značek Honor a Xiaomi

Náš věrnostní program O2 Extra výhody přináší každý měsíc zákazníkům všech našich služeb slevy na vybrané telefony. V květnu je možné získat se slevou modely Honor a Xiaomi. Například model Honor 9 s 5.1 palcový displejem, 20 megapixelový fotoaparátem můžete se slevou 1 500 Kč získat jen za 7 495 Kč. Model Honor 9 Lite vybavený bezrámečkovým FullView displejem pořídíte po slevě 700 Kč za 4 995 Kč. Brzy mohou u nás zákaznici získat i žhavou novinku Honor 10 s akční slevou až 2500 Kč.

Slevu 500 korun nabízíme na telefon Xiaomi Redmi Note 5A s luxusním celokovovým tělem a velkým displejem 5,5″, který ocení uživatelé nejen při práci, ale i při hraní her nebo sledování filmů. Xiaomi Redmi 5A, který nabízí například režim rozdělení obrazovky na dvě poloviny, což můžete využít například při psaní e-mailů, zatímco se díváte na videa nebo hledáte další informace v druhém okně, můžete pořídit o 500 Kč levněji za pouhých 2 295 Kč.

Výhodné nákupy s Ona DNES

O2 se letos připojí k týdnu plnému slev v rámci akce Nákupy s ONA Dnes. Díky tomu se můžete vybavit smartphony a chytrými hodinkami Samsung za zvýhodněné ceny. Vybrané modely této značky jsou pro vás od pondělka 14. do neděle 20. května připraveny s dvacetiprocentní slevou a možností využít Samsung bonus. Jen u O2 je navíc možné je kombinovat s bonusem dva nebo čtyři tisíce korun k tarifu – při kombinaci všech těchto výhod můžete model Samsung GALAXY A3 (2017) získat zdarma. Tento 4.7 palcový smartphone vás nadchne 13 megapixelovým zadním fotoaparátem se skvělým rozlišením. Díky tomu budete mít své jarní výlety zachycené v celé jejich kráse. Samozřejmostí je pak spojování hovorů přes 4G LTE síť – technologii VoLTE, díky které si užijete špičkový zvuk s potlačeným ruchem z okolí. Více informací o telefonu najdete zde.

Za méně než poloviční cenu si můžete dopřát také Samsung Galaxy A8 a užít si skvělou podívanou na téměř bezrámečkovém 5.6 palcovém Infinity displeji, který je nyní ještě delší, takže vám usnadní procházení webových stránek i sociálních sítí – při čtení nemusíte tolik scrollovat a šetříte tak své palce. Díky technologii Super AMOLED je displej skvěle čitelný i na přímém slunci. Nic už vám tak nebude bránit využít svůj telefon naplno, i když jste zrovna venku nebo na cestách. Více informací o telefonu najdete zde.

S cenovým zvýhodněním 20 % a slevou 2000 korun od Samsungu si můžete pořídit i model Galaxy A5 (2017) ve výjimečném designovém provedení se 16 megapixelový fotoaparátem se skvělým rozlišením. I u tohoto telefonu je samozřejmostí čistý zvuk a spojení hovoru za dvě sekundy díky technologii VoLTE. Více informací o tomto modelu najdete zde.

Kromě slevy na mobily jsme pro vás připravili také akci 1 + 1 na příslušenství. Při nákupu vybraných krytů a tvrzených skel na telefon nebo tablet získáváte druhý levnější výrobek zdarma.

Dobrou zprávu máme také pro fanoušky nejlepších modelů na trhu. I v průběhu května je možné využít bonus až 14 tisíc korun za výkup starého telefonu při pořízení nejnovějšího Samsung GALAXY S9 a S9+. A jen u O2 k tomu získáte navíc další dva nebo čtyři tisíce korun s bonusem k tarifu.

Vlajková loď Honor brzy v naší nabídce

15. května bude v Londýně představena také nová vlajková loď značky Honor – model 10 a my vám můžeme prozradit, že se brzy objeví i v naší nabídce. Podle prvotních informací bude tento designový model mít 24 MPx duální fotoaparát, ultrazvukovou čtečku a 5.84’’ Fullview displej. Více se už brzy dočtete na našem blogu.

Všechny telefony je u O2 možné koupit na splátky bez navýšení s nulovou akontací a zřídit si k nim pojištění proti krádeži nebo poškození. Využít můžete i výkupu vašeho starého telefonu. Hodnotu odkoupeného mobilu vám odečteme z ceny nového zařízení.

 

Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru