Samsung ukázal top model S9, objednávat ho můžete už nyní

Dnes mají světovou premiéru nové top modely značky Samsung – S9 a S9+. Výrobce mobily představil na veletrhu MWC v Barceloně. Obě novinky si u nás můžete předobjednat už nyní.

Modely navazují na loňskou dvojici S8 a S8+. Design se příliš nemění, stejné budou zahnuté displeje přes celé čelo telefonu s kvalitním rozlišením Quald HD+. K paměťové verzi 64 GB přibude nová s 256 GB, což ocení i velmi nároční uživatelé. Uvnitř se toho ale změní mnohem víc.

Kvalitní fotky i za tmy

Asi nejpodstatnější novinkou je fotoaparát. Právě na něj Samsung lákal v upoutávkách. Samsung u nových modelů použil špičkovou optiku s unikátní technologií proměnné clony. Díky tomu budou oba telefony výborně fotit i za špatného světla. Pro pořízení ostrých fotografií ve tmavém prostředí můžete využít světelnost objektivu v hodnotě f/1,5. To je mezi mobily absolutní rekord.

Obě novinky vám pomohou vnést do komunikace s příteli ještě více zábavy a originality. Ze svého selfie snímku totiž můžete vytvořit vlastní animovaný avatar nebo emoji.

Video, které zachytí každý detail

Další lahůdkou obou novinek je natáčení zpomaleného videa, tzv. slow motion. Oba modely jsou schopny nahrávat záběry výjimečnou rychlostí 960 snímků za sekundu. Tím lze vytvářet velmi efektní záběry, s kterými se stanete králi sociálních sítí. Především u záběru sportu je to velmi praktická funkce – superzpomalené záběry poskytnou totiž detailní pohled i na bleskový pohyb.

Zvuk, který vás vtáhne do děje

Novinkou, kterou doposud špičkové Samsungy neměly, budou stereofonní reproduktory. Ponesou logo AKG, což je známá značka spotřební elektroniky, která nyní patří právě Samsungu. Zvuk je posílen řešením Dolby Atmos, které mu poskytuje prostorové vyznění. Sluchátka Samsung přibalí, stejně jako tomu bylo u loňských modelů S8/S8+.

Fotoaparát a překladač v jednom

Pokud bojujete s cizími jazyky, bude se vám hodit překladač ve fotoaparátu. Namísto vyhledávání v aplikaci nebo slovníku totiž bude stačit namířit objektiv fotoaparátu na nápis, kterému nerozumíte. Integrovaný asistent Bixby vám vše přeloží v reálném čase.

Odemknutí pouhým pohledem

Pro odemčení telefonu můžete využít tradiční snímač otisků prstů umístěný na zadní straně telefonu nebo číselnou kombinaci. Pro skutečně rychlý přístup je však možné použít i kombinaci skeneru oční duhovky a rozpoznání obličeje.

Obě novinky pak neztratí podstatnou vlastnost loňských modelů, budou opět odolné. Stupeň krytí IP68 zajistí odolnost telefonu proti vodě a prachu.

Užívejte si novinky dříve než ostatní

Zaujaly vás novinky? Předobjednat si je u nás můžete už nyní. Ti nejrychlejší z vás získají možnost si nový model užívat už týden před zahájením oficiálního prodeje. Pokud využijete možnosti odkupu staršího telefonu u společnosti Samsung, získáte ten nový až o 12 500 korun levněji.

My k nákupu nabízíme řadu výhod. Mobily a tablety lze u O2 pořídit na splátky bez navýšení ceny. Zároveň si je u nás můžete pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Díky tomu, že nové modely podporují frekvence LTE FDD a TDD, si s nimi můžete užívat nejrychlejší připojení k mobilnímu internetu s rychlostí až 300 Mbit/s, samozřejmostí je podpora VoLTE.

Koupit Samsung Galaxy S9

Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru