Legendární tablet Apple iPad v bezkonkurenční akci. Navíc se soutěží o lístky na Rihannu

Tablety iPad jsou nejpopulárnějšími zařízeními svého druhu. V nabídce O2 se teď navíc objevují za akční cenu a navíc s možností získat vstupenky na další parádní koncert. Kdo si pořídí nový iPad od O2, může vyhrát lístky na červencový koncert Rihanny v Praze.

Nový iPad Air 2 s podporou Wi-Fi a LTE a s kapacitou paměti 64 GB je nově v nabídce O2 k dispozici za 17 595 korun, příplatek oproti menší kapacitě 16 GB je tak pouhých 1 100 korun. Ještě dostupnější je pak iPad mini 4 rovněž s Wi-Fi a LTE a se 64 GB paměti, který v akci stojí 15 995 korun.

Tyto dva zlevněné tablety, stejně jako ostatní modely iPad, vám navíc mohou přinést vstupenky na jeden z koncertních hitů letošní letní sezóny. Po zakoupení přístroje se totiž stačí zaregistrovat na stránce soutěže a odpovědět na soutěžní otázku. Podobně jako v nedávné akci na iPhone a soutěži o lístky na Muse získá lístky ten, kdo se odpovědí nejlépe přiblíží skutečnosti. Soutěž běží do 14. 7.

MMS-iPad_final

Tablety za nové ceny lze objednávat v našem e-shopu a pochopitelně jsou k dispozici i na našich prodejnách. V e-shopu tradičně nabízíme dopravu zdarma. Nový tablet si podobně jako telefony z naší nabídky můžete rovněž pojistit proti ztrátě nebo poškození a pořizovat je lze na splátky bez akontace a navýšení.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru