Jen do konce roku: super slevy na super smartphony

Znáte O2 Extra Výhody? Pokud ne, tak se rychle podívejte na tento web, kde najdete velmi zajímavé slevy na různé smartphony. Zvýhodnění až ve výši 3 800 korun platí jen do konce roku nebo do vyčerpání zásob.

Využití slev je jednoduché. Na stránce O2 Extra výhody kliknete na mobil, který si chcete pořídit a vyberete si, jestli lepší cenu uplatníte v jedné z prodejen O2 a nebo v internetovém obchodě. Pro každý typ nákupu je jiný kód. Následně zadáte své telefonní číslo: mobilní nebo pevné linky a kód je váš. S ním pak získáte uvedenou slevu, která není podmíněná žádným závazkem.

Slevy jsou velmi zajímavé. Nejvyšší získáte na špičkové Samsungy Galaxy S6. A to jak na verzi Galaxy S6 edge 64 GB tak na základní bez zahnutého displeje. V obou případech můžete s O2 Extra výhody ušetřit 3 800 korun, takže základní Galaxy S6 32 GB vás po slevě vyjde na 12 995 korun, což je bezkonkurenční nabídka.

Tisíc korun můžete ušetřit při nákupu smartphonu BenQ T47. Takže místo 2 995 korun za něj zaplatíte u O2 jen 1 995 korun. Stejnou sumu ušetříte i na HTC Desire Eye, takže vás vyjde místo 9 995 korun na 8 995 Kč.

Až do konce roku můžete čerpat slevu 600 korun na dva modely Huawei. Na levnější Y635 a výborně vybavený model G7. Model Y635 vás po slevě vyjde na 2 395 korun, model G7 pak na 5 995 korun.

Ještě větší slevu získáte na špičkový Huawei Mate 7, což je sice loňský model, ale stále výborně vybavený. Se slevou vás nyní vyjde na 10 995 korun. Sedm stokorun pak ušetříte u Samsungu A7, který po slevě stojí 11 295 korun.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru