LTE telefon levněji. Stačí u nás zrecyklovat starý mobil

Až do konce září můžete u O2 získat nový smartphone s podporou rychlého internetu LTE za výhodnější cenu. Stačí, když přinesete svůj starý vysloužilý (ovšem funkční) mobil. Nabídka se vztahuje na telefony značek Samsung a Microsoft, ušetřit lze až tisíc korun.

Recyklační bonus funguje velmi jednoduše. Pokud přinesete do prodejny O2 svůj starý tlačítkový nebo dotykový telefon a rozhodnete se pro koupi jednoho z modelů značek Microsoft nebo Samsung, získáte takový smartphone se slevou. Jedinou podmínkou je fakt, že starý smartphone musí být funkční a s nabíječkou, na jeho konkrétním stavu nesejde.

Za tlačítkový telefon nabídneme zákazníkovi recyklační bonus ve výši 500 korun, za starý dotykový mobil pak bonus ve výši tisíc korun. Díky tomu lze pořídit smartphone s podporou rychlých LTE dat opravdu výhodně. Třeba za Microsoft Lumia 635 zaplatí zákazník v případě odevzdání dotykového telefonu pouze 2 480 korun. A třeba Samsung Galaxy Core Prime VE vyjde už na 2 600 korun.

Lákavá je nabídka například i u modelů střední třídy. Výborně vybavená moderní Lumia 640 vyjde na 3 560 korun s tisícikorunovým bonusem nebo na 4 060 korun po uplatnění bonusu 500 korun za tlačítkový telefon. A pro milovníky velkých displejů je tu Lumia 640 XL za cenu od 5 395 korun. Ceny přitom vždy vycházejí z aktuální nabídky se zárukou nejnižší ceny.

Zlevnit si takto mohou zákazníci i špičkové modely, například oblíbený Samsung Galaxy S6 a jeho variantu se zaobleným displejem S6 edge. S uplatněním bonusu za dotykový telefon lze mít jeden z nejlepších smartphonů na trhu už za 15 795 korun.

Recyklační bonus nemusí zákazník využít ihned, stačí donést telefon na prodejnu a bonus využít později. Nákup smartphony si tak může zákazník promyslet, objednat a koupit si jej pak může přes e-shop, call centrum nebo samozřejmě opět na prodejně. Poslední možnost bude pro mnohé nejvýhodnější, jelikož si přímo na prodejně může zákazník rovnou vyměnit SIM kartu za novou s podporou LTE.

Nabídka není podmíněna smlouvou u O2, bonus tak mohou využít například i zákazníci s předplacenými kartami.

ryc bonus

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru