Internet Air od O2 dosáhne tam, kam se drát nedostane

Potřebujete rychlý internet na místě, kam rychlé připojení přes xDSL, tedy drát, nedosáhne? Nejste spokojeni s rychlostí vašeho stávajícího WiFi poskytovatele? Anebo chcete jen připojení, které můžete používat třeba i na chalupě? Právě pro tyto případy můžete využít Internet Air od O2 . Výhodou je, že nemusíte nikde kopat, vrtat, ani čekat na technika. Tohle připojení totiž přitáhne vysokorychlostní připojení do vašeho obýváku ze vzduchu přes 4G LTE a 3G. Vy ho pak můžete využít třeba přes WiFi.  Pokud máte tarif FREE od O2, vyjde vás Internet Air na 399 Kč měsíčně, bez FREE si stokorunu připlatíte.

Internet kdekoli potřebujete

Internet Air umožní surfovat rychlostí až 20 Mbps, a to prakticky kdekoliv. Tarif totiž není vázán na jedinou lokalitu, takže je jedno, jestli budete zrovna v obýváku, na chatě nebo s rodinou na dovolené po Česku. Internet Air využívá Chytrý datový režim, díky kterému může zákazník neomezeně surfovat po internetu plnou rychlostí. Pouze video streaming a stahování z tzv. P2P serverů se zpomalí po stažení 30 GB dat, surfování i po dosažení tohoto limitu nebude nijak zpomaleno. Je neomezené. K Internet Air je možné aktivovat také fixní IP adresu, což se může hodit třeba odborníkům, kteří potřebují připojení pro specifické použití.

Instalace modemu je velmi jednoduchá, stačí ho jen zapojit do zásuvky. Modem vytvoří WiFi síť, ke které se může současně připojit až 32 zařízení.

Huawei_B890

LTE modem vytvoří základ domácí sítě

Speciální LTE modem Huawei B890 lze spolu s tarifem získat na splátky za 99 korun měsíčně na dva roky. Příznivci jednorázových plateb si jej mohou koupit za zvýhodněnou cenu 2376 korun. Tento modem se může stát středobodem vašeho spojení se světem. Nejenže vytvoří WiFi síť, ale zařízení je k němu možné připojit také prostřednictvím tří ethernetových portů. Má i USB port, k němuž se může připojit externí disk nebo třeba tiskárna, takže skvěle poslouží pro vytvoření komplexní domácí sítě.

Pokud jste hodně nároční na sílu signálu, můžete si k modemu koupit externí anténu, která dokáže kvalitu připojení ještě vylepšit.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru