LTE už mají i ty nejlevnější smartphony. Třeba Lenovo A6000 a BenQ T3

Pokud zvažujete koupi nového chytrého telefonu, určitě hledejte model s podporou rychlých dat LTE. Taková výbava už totiž není vyhrazena jen drahým přístrojům, LTE mají i jedny z nejlevnějších smartphonů v naší nabídce. Třeba prodejní hity BenQ T3 a Lenovo A6000.

LTE se stává samozřejmostí i u opravdu levných chytrých telefonů. Navíc ani jejich kompletní výbava není už jen tím nejnutnějším základem. Právě modely BenQ T3 a Lenovo A6000 jsou důkazem tohoto trendu.

BenQ T3 je nejlevnějším LTE smartphonem v naší sestavě, s cenou pouhé 3 000 korun je po právu prodejním hitem. Kromě LTE totiž nabízí i opravdu vyváženou výbavu, ve které nechybí například kvalitní osmimegapixelový fotoaparát s funkcemi HDR nebo s možností natáčet zpomalená videa. BenQ T3 je ideálním smarpthonem pro ty, kdo netouží po obřích úhlopříčkách, jeho displej se drží relativně střídmé hodnoty 4,5 palce. Rozlišení 540 x 960 pixelů a IPS technologie znamená kvalitní obraz. Samozřejmostí je čtyřjádrový procesor, který dodává smartphonu více než dostatečný výkon.

BenQ_T3_04

Ještě atraktivnější výbavu přináší Lenovo A6000. I tento smartphone má LTE, chlubí se také skvělým pětipalcovým IPS displejem s jemným HD rozlišením a širokými pozorovacími úhly. Opět je tu výtečný osmimegapixelový fotoaparát, Lenovo se také chlubí kvalitním zvukem díky technologii Dolby Digital Plus. Lenovo A6000 navíc vsází na elegantní design s jednoduchými linkami. Opět má smartphone dostatek výkonu díky čtyřjádrovému procesoru a 1 GB RAM paměti.

lenovo-smartphone-a6000-front-1

Váš nový LTE smartphone si u nás samozřejmě můžete zakoupit na splátky bez navýšení, třeba lépe vybavené Lenovo můžete mít bez toho, aniž byste při koupi potřebovali hotovost, následně pak budete splácet pouhých 150 korun měsíčně. Navíc jsou oba představované smarpthony k dispozici se zárukou nejnižší ceny. To znamená, že když najdete u vybraných konkurentů přístroj levněji, rozdíl v ceně vám doplatíme.

Při koupi nového smartphonu navíc můžete využít služby odkupu vašeho starého chytrého telefonu, čímž můžete už tak lákavě nízkou cenu ještě snížit. Navíc, koupí nového smartphonu se automaticky zúčastníte soutěže o lístky na hokejové mistrovství světa. Tak neváhejte a vrhněte se do světa rychlého mobilního internetu s novým cenově dostupným chytrým mobilem.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru