Střípky z iCON 2015 – virtuální realita podle Samsungu

Tak jsme byli na iCon 2015. V Praze se opět konal víkendový maraton pro všechny nadšence do nových technologií. A samozřejmě jsme opět nechyběli ani my. S vlastním stánkem a spoustou technických vychytávek, které jste si mohli vyzkoušet na vlastní kůži. Nemohli jste přijít? Mohli jste nás sledovat třeba na našem oficiálním facebookovém profilu. A pro absolutní sichr vás našimi videopříspěvky provedeme i tady – na blogu.

A začneme pěkně zostra – virtuální realitou. Tu na našem stánku zastupoval Samsung ve spojení s firmou Oculus. Jejich Gear VR je lehké, pohodlně a hlavně funkční řešení. Jednoduše zacvaknete mobilní telefon (samozřejmě od Samsungu, v současnosti jde o modely Note 4 a Galaxy S6) a kocháte se. Filmy, hry, prohlídka měst… U nás tuhle vychytávku zatím neseženete, ale není problém si ji objednat ze zahraničí. V přepočtu vás brýle vyjdou na částku mezi 5 000 až 6 000. Což není až tolik, když si vzpomenete třeba na startovací ceny chytrých hodinek (nebo na současnou cenu hodinek od Applu :)).

Teď už ale dáme slovo Davidovi a Saše.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru