Zabezpečení domácnosti je s O2 otázka tří tisíc

V roce 2014 zaznamenala Policie ČR téměř 50 tisíc krádeží vloupáním, a byť je většina domácností proti násilnému vniknutí pojištěna, jistě o tuto zkušenost stojí málokdo. Jak ale zloděje odradit od toho, aby si pro své nekalé úmysly vybral právě váš byt? Kromě zabezpečení v podobě bezpečnostního zámku a třeba i dveří vám pomůže také elektronický zabezpečovací systém (EZS). Dnes už to není otázka desetitisícové investice a profesionální firmy, která ho nainstaluje. Se základním systémem si poradíte sami a stačí vám na něj jen tři tisíce korun!
Právě na tolik u nás totiž přijde GSM alarm Evolveo Sonix. Dá se pořídit i na splátky bez navýšení ceny za 250 korun měsíčně. Kromě ústředny je součástí balení ještě bezdrátový detektor pohybu, magnetický bezdrátový senzor na okno nebo dveře, GSM anténa pro zlepšení příjmu signálu, vnitřní mini siréna (110 dB zažene kdekoho), externí reproduktor a čtyři kovová dálková ovládání (klíčenky) pro zapnutí a vypnutí alarmu.

394967_1011327_Evolveo_Sonix_bigdetail
Ústředna nejen řídí všechny prvky systému, ale současně spouští alarm, sirény a posílá SMS či volá až na pět vámi zvolených čísel. Pokud by jeden detektor pohybu nestačil, je možné přikoupit dalších až 16 bezdrátových a tři drátová čidla. Stejně tak můžete pořídit i další ovládací klíčenky.
Montáž Evolveo Sonix zvládne každý, protože není nutné nic sekat ani vrtat, stačí jen rozmístit jednotlivé prvky, vložit do ústředny SIM kartu (ideálně s některým z našich tarifů Machine, které můžete pořídit již za 20 korun měsíčně) a podle jednoduchého návodu nastavit základní parametry. Ovládání lze snadno provádět pomocí SMS, případně prostřednictvím speciální aplikace pro Android i Apple iOS.

V nabídce O2 je to už druhý systém pro zabezpečení domácnosti. Kromě GSM alarmu Evolveo Sonix totiž nabízíme ještě zabezpečovací zařízení Gigaset Elements, které se ovládá prostřednictvím internetu nebo aplikace – možná už jste o něm u nás četli.

Hlavní přednosti

  • bezdrátový GSM alarm – stačí vložit SIM a zapnout
  • snadná instalace a ovládání
  • možnost nastavení až pěti telefonních čísel pro oznámení alarmu
  • alarm lze dodatečně zapnout či vypnout vzdáleně pomocí mobilu
  • upozornění SMS zprávou na výpadek napájení (vestavěný akumulátor vydrží zhruba šest hodin)
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru