Buďte u toho a vyhrajte luxusní Samsung GALAXY Alpha

První mobil, zamilovaná SMS, první internet v mobilu. Všechny milníky v mobilní komunikaci, díky kterým jste se svými blízkými stále v kontaktu, jsme prožili s vámi. Tak jako vám letos přinášíme nejrychlejší mobilní internet 4G LTE, se kterým můžete sdílet své zážitky i tam, kde to dřív nebylo možné. Předběhněte Ježíška a nadělte si k Vánocům parádní Samsung Galaxy Alpha. Připravili jsme pro vás vánoční soutěž, která bude spočívat ve splnění čtyř facebookových výzev. Tak co, chcete být u toho?

4 momenty v dějinách mobilní komunikace – 4 úkoly pro vás

Každá výzva bude navázaná na jeden milník v dějinách mobilního světa. Nebudeme zatím prozrazovat víc, snad jenom to, že první výzvu zveřejníme na našem Facebooku přesně ve 12:00 22. prosince. Další výzvy budou následovat vždy po třech hodinách. Vaším úkolem je splnit všechny 4 výzvy. Ze všech, kteří se zapojí a splní všechny 4 zapeklité výzvy, nakonec vylosujeme jednoho výherce.

 

Klíčem je hashtag #bylijsmeutoho

Důležitá věc, každý komentář se do soutěže započítává až ve chvíli, kdy je v něm použit speciální soutěžní hashtag #bylijsmeutoho. K tomu je samozřejmě potřeba také splnit úkol, který se k dané výzvě pojí. Řešení bez hashtagu a hashtagy bez řešení se nepočítají. To dá rozum.

Výzva č. 1 – První SMS

Výzva č. 2 – První MMS

Výzva č. 3 – První rychlý internet

Výzva č. 4 – Nejrychlejší internet 4G LTE

A výherkyní se stává

Výherce Samsungu Galaxy Apha oznámíme po skončení soutěže na našem Facebooku a také zde na blogu.

Zobrazit kompletní pravidla soutěže #Bylijsmeutoho
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru