Domov si můžete ohlídat, i když jste pryč

Chcete mít svůj domov dobře zabezpečený, ale odrazuje vás složitá instalace profesionálních alarmů? A co kdyby bylo zabezpečení tak jednoduché, že jeho instalaci zvládne v podstatě každý? Bez vrtání, šroubování, tahání kabelů a složitého nastavování. S novou aplikací v chytrém mobilním telefonu, tabletu nebo ve webovém rozhraní můžete svůj dům či byt chránit odkudkoli. Jednoduše a bezdrátově.

startovací sada Gigaset Elements

startovací sada Gigaset Elements

Unikátní zabezpečovací řešení v podobě systému Gigaset elements totiž nyní nabízí O2. Za startovací sadu zaplatíte 6000 Kč. Pokud jste zákazník O2, můžete si platbu rozložit a platit 250 Kč měsíčně po dobu dvou let (bez navýšení ceny). Kromě základny, která zajišťuje propojení všech prvků systému a připojení k internetu, obsahuje ještě další dva bezpečnostní prvky. Senzor střežící dveře umí rozlišit, jestli byly dveře normálně odemknuté, nebo jimi někdo pronikl násilně. Prostorové čidlo zase zaznamenává pohyb v místnosti – je ale chytré, takže domácí mazlíčky (pokud to tedy není mazel s hmotností nad 25 kilogramů) nechá klidně pobíhat a neznervózňuje vás planým poplachem.

Pokud vás zajímá, co se doma děje i potom, co za sebou zabouchnete dveře, stačí připojit do celého systému ještě kameru (nebo i několik kamer). Aplikace vás pak upozorní, když se v bytě začne něco dít. Do celého systému je možné dokoupit i další senzory na okna a dveře. Každý kus přijde na 1495 Kč. Můžete tak snadno a bez námahy zajistit všechny místnosti v domě či bytě. Stačí čidlo umístit a stiskem tlačítka spárovat se základnou. Jednotlivá čidla lze přitom pojmenovat, takže okamžitě vidíte, v jakém revíru se pohybuje škodná.

logo Gigaset ElementsPokud je to pro vás pořád málo, přikoupit můžete také malou, ale hodně hlasitou sirénu, která se rozezvučí, když systém zaznamená nežádoucí pohyb. Spustí-li omylem, můžete ji z mobilu jednoduše odkudkoliv vypnout.

A jak si svůj domov, kancelář nebo provozovnu hlídáte vy?

Více na www.o2.cz/bezpecnadomacnost

https://www.youtube.com/watch?v=CPL5kjwgSZo

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru