Chalupa v (ne)bezpečí? Zkuste bezdrátové alarmy

V životě se přihodí všelijaké trable. Vykradení chaty nebo chalupy patří k těm horším, už proto, že místo zaslouženého víkendového odpočinku musíte uklízet spoušť po zlodějích a vyřizovat mraky formalit. Každý rok zloději navštíví bezmála 5 tisíc chalup a chat, škody přesahují závratných 87 milionů korun. A šance na dopadení zloděje jsou mizivé. V zimě tato nemilá příhoda hrozí dvojnásob, zloději se totiž spoléhají na delší nepřítomnost majitelů v objektu. Předejít podobné zkušenosti lze přitom snadno. Stačí si nainstalovat alarm – jednoduše, bez vrtání a kabelů.

iGET Security M2B

iGET Security M2B

Alarmy se hodí rovněž k zabezpečení garáže nebo dílny. Instalaci zvládnete jednoduše sami, moderní alarmy jsou bezdrátové, a není tak potřeba vrtat do zdi. Do zařízení stačí jen vložit SIM kartu od O2 se speciálním tarifem Machine. Dáte za něj jen 20 korun měsíčně a šikovná krabička vás bude informovat vždy, když zaregistruje nedovolené vniknutí do chráněného objektu. Alarmy mají dosah až 80 metrů a snadné ovládání pomocí dálkového ovladače. Pokud zapomenete alarm aktivovat při odjezdu z chaty či chalupy, stačí jej vzdáleně zapnout pomocí chytrého telefonu.

O nevítané návštěvě zloděje se dozvíte ihned. Alarm vám zavolá na předem zadané telefonní číslo, na které zašle pro jistotu i SMS. Přímo v objektu se pak rozezvučí poplašná siréna. Alarmy mají také další funkce, jako například pohybová čidla, dveřní čidla nebo snímače kouře a plynu. K odrazení zloděje slouží simulace pohybu v objektu (například rozsvícení světel či zapnutí spotřebičů),kterou pohodlně ovládáte na dálku v telefonu.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru