Exotiky se nebojte a vyzkoušejte u nás Meizu MX3

Možná jste o značce Meizu nikdy neslyšeli. V Evropě doposud své smartphony neprodávala, daleko na východě v Číně je to ale naprostý hit. Meizu patří mezi mladé čínské značky, které jsou mezi zákazníky velmi populární. Jejich smartphony mají výbornou výbavu a přitom stojí mnohem méně než konkurenční přístroje.

Jsme prvním evropským operátorem, který značku Meizu zařadil do své nabídky. Od konce srpna si můžete na prodejnách O2 a v našem internetovém obchodu koupit špičkový model Meizu MX3, který u nás koupíte za velmi atraktivní cenu 7 995 korun.

Meizu MX3 můžeme směle zařadit mezi špičkové přístroje. Podle ceny to sice nevypadá, ale když se podíváte na parametry telefonu, pochopíte, proč je Meizu v domovské Číně tak populární.

Smartphone MX3 má velký displej s úhlopříčkou 5,1 palce a vysokým rozlišením 1 800 x 1 080 pixelů. Je to atypické rozlišení, ale fakticky ho můžeme považovat za plné HD rozlišení, které mají dnes jen špičkové přístroje, fakticky vlajkové lodi jednotlivých značek. Displej je výborný a je hlavním lákadlem telefonu.

I další parametry telefonu si zaslouží pozornost. Srdcem telefonu je procesor od Samsungu, který má hned osm jader. Důvodem je snaha o energeticky úsporný provoz. Pokud totiž není potřeba, jsou v provozu jen čtyři úspornější jádra. Procesor je silný i při multitaskingu, tedy v momentě, kdy potřebujete mít aktivních více aplikací nebo procesů. Čtyři jádra procesoru jsou taktována na 1,2 GHz, další čtyři pak na 1,6 GHz. Hlavnímu procesoru sekunduje grafika PowerVR.

Společně zajišťují výborný výkon, který oceníte třeba při hraní her a nebo při sledování videa. Užijete si i skvělý zvuk, díky špičkovému audio modulu.

Pro svižný běh má MX3 solidní 2 GB operační paměti. Pro data je připraveno 16 GB místa. Telefon má samozřejmě wi-fi, rychlá 3G data, Bluetooth, satelitní navigaci a tak dále. Pokud vás víc zajímá fotoaparát, tak ten pro Meizu MX3 vyrobilo Sony, což je špička na trhu. Má rozlišení 8 megapixelů a je velmi světelný, takže si poradí i s náročnějšími podmínkami.

Pro milovníky selfie je vpředu druhý fotoaparát s dvoumegovým rozlišením. Velmi zajímavým prvkem telefonu je jeho prostředí. Meizu MX3 používá Android, ale s velmi originální vlastní nadstavbou. Jmenuje se Flyme OS a je nejenom graficky povedená, ale i velmi jednoduchá. Tak trochu připomíná prostředí iPhonu, což je pro mladé čínské výrobce smartphonů velmi oblíbený vzor.

Meizu MX3 je opravdu povedený smartphone, který vám doporučujeme minimálně vyzkoušet. Vypadá výborně, má velmi tenký rámeček displeje a pokud by vám přišel zadní bílý kryt telefonu fádní, tak od nás zdarma dostanete další dva: zelený a růžový. To vše za výbornou cenu 7 995 korun. Samozřejmě si i Meizu MX3 můžete u nás pořídit na splátky bez navýšení ceny. Pokud vás telefon zaujal, můžete si dopředu domluvit schůzku a naším O2 Guru v prodejně O2.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru