Fotoaparáty Samsung Galaxy zamířily do nabídky O2, můžete je vyhrát

V naší nabídce se objevila celá nová řada produktů. Jde o chytré fotoaparáty z portfolia Samsung. Mezi přístroji s operačním systémem Android si vyberou fotografové s různými nároky, tři dostupné modely pokrývají široké spektrum fotoaparátů.

Velká letní soutěž

O nové fotoaparáty s námi můžete navíc soutěžit. Spustili jsme soutěž, v rámci které získá každý návštěvník O2 prodejny možnost získat některý z nových fotopřístrojů z nabídky Samsungu. Stačí si na prodejně vyzvednout voucher s kódem, pomocí něj se zaregistrovat na webových stránkách letoplnevyher.cz a nahrát sem svou fotografii s letní tématikou. Pak už stačí jen čekat, soutěž bude probíhat do 31.8. a následně vybere porota nejzdařilejší snímky a tedy i výherce.

Zákazníci, kteří si při své návštěvě zakoupí jeden z nových fotopřístrojů Samsung Galaxy NX, Galaxy Camera 2 nebo Galaxy K Zoom získají šanci vyhrát právě některý z těchto modelů. Připraveny jsou dva kusy Galaxy NX, pro dalších 15 výherců je tu Galaxy Camera 2 a výherci na 18. – 31. místě v pořadí získají model K Zoom, pro soutěžící na 32. – 66. místě jsou připraveny chytré telefony Samsung. I zákazníci, kteří si nový fotopřístroj nepořídí, mají velkou šanci nakonec jeden získat. Pro ně je v soutěži připraveno pět kusů Galaxy Camera 2, šest modelů Galaxy K Zoom a tablety a chytré telefony Samsung pro výherce na 12. – 51. místě.

Fotoaparáty Samsung s Androidem

Samsung začal na fotopřístrojích s operačním systémem pracovat před několika lety, první výsledek této práce se dostavil v srpnu roku 2012, tehdy šlo o fotoaparát Samsung Galaxy Camera. Ten neuměl telefonovat, ovšem disponoval jen datovým připojením a operačním systémem Android s podobným hardwarem, jako tehdejší špičkový Samsung Galaxy S3.

K modelu Camera se vloni přidal menší typ Samsung Galaxy S4 Zoom, který dodnes najdete v naší nabídce. Ten už kombinuje klasické funkce smartphonu s kompaktním fotoaparátem se zoom objektivem. Samsung následně portfolio svých fotoaparátů s operačním systémem Android výrazně rozšířil a tak teď do nabídky přinášíme tři nové modely.

Galaxy K Zoom je nástupcem S4 Zoom, vylepšený model Galaxy Camera 2 je výkonný kompaktní fotoaparát a Galaxy NX je špičkový fotoaparát s výměnnými objektivy. Všem je krom přítomnosti Androidu společná i datová konektivita, díky které můžete pořízené fotografie přímo z přístrojů odesílat prakticky kamkoli.

Samsung Galaxy K Zoom

Nejnovější Samsung Galaxy K Zoom je určen především těm uživatelům, kteří chtějí mít svůj kompaktní fotoaparát vždy u sebe a přitom nechtějí vedle smartphonu nosit ještě druhé zařízení. Galaxy K Zoom je přesně kombinací těchto dvou přístrojů, z obou světů si přitom bere to nejlepší. Má tedy 4,8 palcový HD displej, silný čtyřjádrový procesor Exynos nebo podporu LTE. To vše s nejnovějším Androidem 4.4.2.

Fotografická část pak spoléhá na dvacetimegapixelový čip. To není nic, co bychom nenalezli v mnohých moderních smartphonech. Čip je tu ovšem doplněn výkonnou optikou s desetinásobným zoomem. Rozsah ohniskové vzdálenosti je 24 – 240 mm. Je tu optická stabilizace obrazu a chybět nemůže ani xenonový blesk, který vytvoří mnohem více světla než diody u smartphonů. Celek váží 200 gramů, což je oproti smartphonům jen nepatrně více.

Jedinečná kombinace chytrého telefonu a fotoaparátu bude v našem e-shopu stát 12 995 korun.

Samsung Galaxy Camera 2

Samsung_Galaxy_Camera_2_01Nová Galaxy Camera 2 je už v podstatě samostatný kompaktní fotoaparát. Na první pohled jsou parametry podobné Galaxy K Zoom –  HD displej má úhlopříčku 4,8 palce, procesor je opět čtyřjádrový. Fotografická část se však liší. Camera 2 má fotografický čip s rozlišením „jenom“ 16 megapixelů. Čip je však větší, což znamená snazší sběr světla za horších světelných podmínek. Opět nechybí optická stabilizace obrazu.

Galaxy Camera 2 se liší také tím, že nemá možnost připojit se k mobilním sítím, pro konektivitu bude muset postačit wi-fi a Bluetooth. Díky těmto ústupkům je však Galaxy Camera 2 cenově dostupnější alternativou pro ty, kdo touží po chytrém fotoaparátu. Cena v našem e-shopu startuje na 9 995 korunách.

Samsung Galaxy NX

Pro náročné fotografy je určen fotoaparát s výměnnými objektivy Galaxy NX. Jde o takzvanou bezzrcadlovku schopnou pořizovat snímky na téměř profesionální úrovni. Právě profesionálům může kombinace vysoké obrazové kvality, kterou ovlivňuje hlavně špičková optika výměnných objektivů a datové konektivity v podobě podpory 3G nebo LTE sítí velmi imponovat. Snímky špičkové úrovně mohou odesílat přímo z terénu. I tento velký fotoaparát má vestavěné GPS.

Galaxy NX má rozlišení 20,3 megapixelů a standardně je dodáván s objektivem o rozsahu 18 – 55 mm s optickým stabilizátorem a rozsahem světelnosti F3.5 – F5.6. Oproti kompaktním modelům tu mohou fotografové využít k fotografování i hledáček s SVGA rozlišením. K fotoaparátu je možné jako příslušenství dokoupit celou řadu dalších objektivů.

Cena kompletu pro náročné fotografy začíná na 36 995 korunách

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru