Extra výhody přináší velké slevy na mobily i příslušenství

Pokud právě uvažujete o koupi nového smartphonu, máme pro vás další argument, proč tento krok učinit právě teď. V rámci programu O2 Extra výhody nabízíme totiž vybrané telefony  s výraznou slevou. Na příslušenství pak pro vás máme slevu až 50 %.

Ve slevové akci, která trvá do 31.8. nebo do vyprodání zásob, si můžete s lákavou slevou pořídit špičkový HTC One (M8) i cenově dostupný Huawei Ascend G526.

Parádní kovové HTC One (M8) si můžete koupit se slevou 20 %. Díky slevě původní cena 16 495 korun klesne na hodně lákavých 13 196 korun. To je na letošní špičkový model, navíc jeden z vůbec nejpovedenějších, doposud nevídaná cena. Není divu, že o tuto lákavou nabídku je veliký zájem, takže nečekejte a využijte ji, dokud jsou telefony k dispozici.

Levněji si také můžete pořídit smartphone střední třídy Huawei Ascend G526. Z původní ceny 4 195 korun vám na našich značkových prodejnách výměnou za kód z programu Extra Výhody slevíme 595 korun, huawei tak vyjde na 3 600 korun. S nastavením vašeho nového mobilu vám rádi pomohou naši O2 Guru, kteří vám také přenesou kontakty ze starého mobilu a zodpoví vaše případné dotazy.

V rámci Extra výhod si můžete na našich značkových prodejnách také pořídit i příslušenství pro chytré telefony Samsung s 50% slevou. K dispozici jsou nabíječky do auta, či dva typy pouzder pro Galaxy S5. Za nabíječku zaplatíte jen 110 korun, za běžné flipové pouzdro 495 korun a za pouzdro S View s průhledovým okénkem lákavých 615 korun.

V e-shopu www.skinzone.cz pak pomocí kódu můžete se slevou 40 % pořídit dekorativní polep pro váš smartphone, tablet nebo notebook. Slevu 25 % pak získáte na nákup ochrané fólie na displej.

Nezapomeňte, nabídka slevy je časově omezena do 31.8. a platí do vyprodání zásob, kupóny lze uplatnit do tří dnů od jejich vystavení. Slevu v programu Extra výhody může čerpat každý zákazník O2 bez ohledu na to, jakou službu používá. Nejjednodušší cesta, jak výhody čerpat je mobilní aplikace O2 Extra výhody. Ukáže vám nejbližší partnery a jejich pobočky podle toho, kde právě jste. Slevový kód si pak můžete vygenerovat online – klidně až u pokladny. Čerpat samozřejmě můžete třeba i přes SMSku v daném tvaru nebo na webu www.o2extravyhody.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru