Nové LTE smartphony pro červenec. Jsou mezi nimi iPhony i Lumie

V naší červencové nabídce mobilních telefonů to rozhodně nevypadá na nějakou letní okurkovou sezónu, nové smartphony se k nám jen hrnou. Do naší nabídky jme zařadili kompletní portfolio iPhonů, nejnověji i nejlevnější 8 GB model 5C. Dále tu máme odlehčený Note 3 Neo a čeká nás také nástup nové generace Nokií Lumia s Windows Phone 8.1.

Všechny novinky, které vám v tomto článku podrobněji představíme, opět vynikají podporou LTE. Jsou mezi nimi špičkové modely, přístroje vyšší střední třídy i cenově dostupné kousky. Na své si navíc přijdou příznivci všech tří hlavních mobilních platforem a také různých velikostí displeje.

Apple iPhone 5C 8GB

V závěru června se do naší nabídky vrátily mobilní telefony Apple iPhone. Konkrétně jde o typy 5C a 5S, tedy aktuální generaci přístrojů. Zákazníci však touží i po cenově dostupnějších modelech. Na některých trzích to Apple řeší prodejem starších modelů, u nás však hraje roli cenově dostupného kousku plastový typ 5C.

Ten od začátku července nabízíme nově i v jeho nejlevnější variantě s kapacitou paměti 8 GB. To není mnoho, pro méně náročné uživatele to však bude stačit. Pokud si navíc zvyknete využívat služeb on-line úložišť a všemožné internetové služby, ani nemusíte příliš velkou porci vnitřní paměti potřebovat. Výhodou nejlevnějšího iPhonu je i podpora LTE. Přístroje od Applu se tradičně řadí k luxusnějšímu zboží, ani u nejlevnějšího iPhonu není cenovka nízká. Částka 11 520 korun však znamená, že je to nejdostupnější cesta, jak získat moderní smartphone od Applu.

Apple iPhone 5C 8GB v našem e-shopu

Nokia Lumia 635

Nokia_Lumia_635_01Nokia Lumia 635 je jedním z prvních mobilních telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.1. Je to cenově dostupný přístroj, který nad ostatními ve své cenové kategorii vyniká podporou LTE. V současnosti je to vůbec nejdostupnější chytrý telefon s podporou LTE.

Nová Lumia se chlubí také povedeným designem s krytem z jednoho kusu bytelného plastu. Ve výbavě sice chybí třeba přisvětlovací dioda u fotoaparátu a rozlišení 4,5 palcového displeje je jen 854 x 480 pixelů. Jenže jako všechny Windows Phone telefony vyniká Lumia 635 svižností a plynulostí chodu. To vše za příznivých 4 695 korun.

Nokia Lumia 930

Nokia_Lumia_930_02Na opačný konec nabídky Windows Phone smartphonů se řadí nová Lumia 930. Toto je první špičkový smartphone Nokie s výkonným čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 800, pětipalcovým Full HD displejem a celou řadou dalších perfektních prvků ve výbavě. Nechybí pro Nokii typické vychytávky – například možnost ovládat telefon v rukavicích, bezdrátové dobíjení a další.

Velkým lákadlem telefonu je také fotoaparát PureView s rozlišením 20 megapixelů. Ten je schopen podávat skvělé výkony i v nepříznivých světelných podmínkách, přitom pracuje velmi rychle a umožňuje ruční ovládání parametrů focení. Nejvýkonnější smartphone od Nokie zařadíme do nabídky za cenu 13 995 korun, což je oproti top-modelům ostatních výrobců velmi lákavá cena.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung_Galaxy_Note_3_Neo_01Pro milovníky velikých displejů jsme do nabídky už na začátku července zařadili nový Samsung Galaxy Note 3 Neo. To je „odlehčená“ verze špičkového Note 3. Telefon má 5,5 palcový displej s HD rozlišením. Opět tu nechybí podpora LTE, technickou zvláštností smartphonu je šestijádrový procesor.

Vzhledem k tomu, že jde o phablet, tedy přístroj kombinující schopnosti smartphonů i tabletů, nemůže tu v podání Samsungu chybět dotykové pero S Pen, které vám výrazně usnadní práci. Fotoaparát novinky má rozlišení 8 megapixelů. Oproti výkonnějšímu a trochu většímu Note 3 je model Neo výrazně levnější, vyjde na 11 995 korun.

Samsung Galaxy Note 3 Neo v našem e-shopu

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru