Mobily za vysvědčení frčí. Vedou Apple a Samsung.

Patříte k těm, pro které je vzpomínka na den vysvědčení ještě dnes noční můrou, nebo jste se řadili mezi premianty třídy a vysvědčení pro vás bylo příjemným začátkem prázdnin? A dostávali jste za dobré výsledky na konci školního roku odměnu?

Statistiky ze sítě O2 napovídají, že častým dárkem za vysvědčení je v dnešní době mobil nebo tablet. V pátek 27. června, kdy končil školní rok, bylo v síti O2 aktivováno přes 11 tisíc nových telefonů. To je více než o třetinu větší počet oproti běžnému pracovnímu dni. Ve statistice jsou zahrnuty všechny nově aktivované přístroje v síti O2, nejen ty, které si lidé koupili v prodejnách O2.

„Nejčastějším mobilem aktivovaným v den vysvědčení byl Samsung Galaxy Trend Plus, který mohou naši zákazníci získat k internetu v mobilu už za sto korun měsíčně,“ říká Martin Žabka, manažer komunikace a CSR v O2. Dalším telefonem na pomyslném žebříčku je iPhone 5S od společnosti Apple, která je od pátku partnerem O2 pro distribuci telefonů iPhone. „Apple iPhone nabízíme za jedny z nejlepších cen v Česku. Jako všechny telefony v naší nabídce si jej navíc zákazníci mohou pořídit na splátky bez jakéhokoli navýšení a se zárukou nejnižší ceny,“ doplňuje Martin Žabka. Všichni majitelé telefonů iPhone s podporou 4G LTE mohou nyní také využívat nejrychlejší 4G LTE síť v České republice (jak dokládají květnové výsledky měření DSL serveru).

Apple iPhone 5S

Apple iPhone

TOP 3 telefony v den vysvědčení (27. 6.)

TOP tablet (27. 6.)

Nejoblíbenějším novým tabletem v síti O2 byl na konci školního roku Alcatel OneTouch Pop 8. Ten si zákazníci O2 mohou včetně mobilního internetu pořídit se službou O2 Mobil už za 397 korun měsíčně. Díky této nabídce mohou být jeho uživatelé online téměř kdekoliv, a sdílet tak zážitky z prázdnin se svými kamarády.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru