Červnové novinky v nabídce O2: dostupné telefony s LTE

S nadcházejícím létem se trochu snižuje tempo výrobců, ve kterém uvádějí na trh nové modely. My ale můžeme slíbit, že u nás bude novinek v nabídce více než dost. Během června například nabídneme tři cenově dostupné smartphony s podporou LTE – Alcatel OneTouch Idol 2 mini S, Huawei Ascend G6 LTE a Sony Xperia M2.

LTE sítě se blíží rychlým tempem a proto našim zákazníkům nabízíme čím dál více telefonů, které budou schopné nejnovější techniky využít. V červnu to jsou tři nové modely střední třídy, od kterých si nejen výrobci, ale i my sami slibujeme vysokou popularitu u zákazníků.

Sony Xperia M2

Ze tří plánovaných novinek je právě Sony Xperia M2 v prodeji již v podstatě od počátku měsíce. Je to smartphone určený pro ty, kdo touží po telefonu s relativně velkým displejem a nehodlají za něj dávat vysoké částky obvyklé u top modelů. Xperia M2 tak nabídne úhlopříčku 4,8 palce a rozlišení 540 x 960 pixelů. Kromě podpory LTE telefonu nechybí ani Sony hodně propagované NFC nebo kvalitní osmimegapixelový fotoaparát. O pohon se stará čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon.

Sony_Xperia_M2_Purple_GroupUživatele, kteří si potrpí na výdrž baterie, jistě zaujme sada úsporných funkcí v podobě režimů Stamina, které dovedou ušetřit drahocennou energii a prodloužit tak praktickou výdrž telefonu. A to nejen o hodiny, ale třeba i o celé dny. Díky velkému displeji a podpoře LTE je Xperia M2 ideálním telefonem pro využívání naší nové aplikace O2 TV Go s možností sledování televizního vysílání kdykoli a kdekoli. To vše za rozumných 6 995 korun.

Sony Xperia M2 v našem e-shopu

Huawei Ascend G6

Další novinkou je Huawei Ascend G6, designově atraktivní telefon, který staví na linkách mnohem dražšího Ascend P6 či nového P7. Oproti těmto modelům má sice trochu obyčejnější výbavu, to však neznamená, že není nač se těšit. Displej má úhlopříčku 4,5 palce a rozlišení 540 x 960 pixelů. Díky IPS technologii má přirozené podání barev a dovede šetřit energií. Ani Huawei Ascend G6 by neměl uživatele trápit krátkou výdrží baterie, čínský výrobce se optimalizaci spotřeby hodně věnuje.

Huawei_Ascend_G6Procesor je opět čtyřjádrový Snapdragon 400, hlavní fotoaparát má rozlišení osm megapixelů, čelní pak pět megapixelů a spoustu chytrých funkcí. Obojí je tu kvůli stále populárnějším selfie snímkům, na jejichž kvalitu se G6 soustředí. Potěší také tloušťka jen 7,9 mm, díky čemuž je designově povedený Ascend G6 vhodný téměř do každé kapsy.

Nový Huawei Ascend G6 v naší nabídce.

Alcatel OneTouch Idol 2 mini S

Telefon s možná trochu delším názvem Alcatel OneTouch Idol 2 mini S je prvním z atraktivních smartphonů, které značí návrat značky Alcatel do naší nabídky. I tato novinka má podobnou výbavu jako dva předešlé modely – opět je tu čtyřjádrový procesor, osmimgapixelový fotoaparát, 4,5 palce IPS displeje s rozlišením 540 x 960 pixelů a samozřejmě podpora LTE. Alcatel také vsadil na povedený design, tentokrát jsou tvary jednoduché a moderní a zpracování má prémiový nádech.

Alcatel_OneTouch_Idol_2_mini_SAlcatel se uživatele snaží oslovit také povedeným uživatelským prostředím svých telefonů s minimalistickou grafikou a widgety. Ty mohou přesahovat okraj obrazovky, takže si některé informace třeba můžete skrýt a přitom je mít ihned po ruce. Alcatel OneTouch Idol 2 mini S bude v prodeji ještě během června za cenu 5 995 korun.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru