Objednejte si Samsung Galaxy S5 a dostanete hodinky Gear Fit

Špičkový Samsung Galaxy S5 se začne prodávat v dubnu. Ale u O2 si ho můžete předobjednat už nyní. A pokud budete mezi prvními 170 zákazníky, přibalíme vám k němu chytré hodinky Gear Fit zdarma! Pozor, už jich zbývá jen 80!

Samsung představil svůj nový top model a chytré hodinky Gear Fit koncem února na veletrhu MWC v Barceloně. Samsung Galaxy S5 má oproti předchozímu Galaxy S4 větší displej, jiné materiály na krytu, které imitují perforovanou kůži a samozřejmě i lepší výbavu. Novinka je navíc odolná, nevadí jí prach ani stříkající voda.

 

Z výbavy musíme připomenout senzor na zadní straně telefonu, který umí měřit tep, nebo třeba nový speciální šetřící režim. Ten se vám bude hodit, když budete mít skoro prázdnou baterii. Telefon přepne displej do černobílého režimu, vypne vše nepodstatné a telefon vydrží na příjmu další desítky hodin. Lepší je i fotoaparát, který má několik nových režimů.

Chytré hodinky Gear Fit vypadají fantasticky. Rozhodně to jsou nejhezčí chytré hodinky současnosti. Jsou příjemně malé a lehké a mají zahnutý OLED displej. Oproti jiným hodinkám do nich nenahrajete další aplikace, vše je přednastavené. Pro snadné použití to ale stačí. Hodinky upozorní na všechny důležité události a navíc fungují jako špičkový sportovní tracker.

Samsung Galaxy S5 bude stát 18 495 korun. Pokud si ho stihnete předobjednat co nejdříve, dostanete od nás hodinky zdarma. Ty samotné pak budou stát přes 4 000 korun. A to se vyplatí! Objednávejte zde.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru