Špičkový tablet Samsung za super cenu? Berte ho s internetem od O2

Zvýhodněný balíček internetu s tabletem Samsung jsme ještě vylepšili. Nyní dostanete datový tarif s 1,5 GB dat místo 1 GB a k tomu Samsung Galaxy Tab 3 místo staršího modelu Galaxy Tab 2. To vše za stejnou výhodnou cenu 397 korun měsíčně. Pokud by vám 1,5 GB dat nestačilo, můžete si datový balíček zvětšit až na 10 GB dat měsíčně. Jedinou podmínkou je uzavření smlouvy na dva roky.

Lákavý tablet a pořádné tarify

Tablet můžete koupit v prodejně O2 nebo telefonicky: kontakty najdete zde. A stojí to za to? Počítejte s námi. Pokud z měsíční platby odečtete částku za datový tarif, tak za dva roky zaplatíte za tablet 4 680 korun. Běžná cena na trhu je přitom přibližně o 2 000 korun vyšší. Stejnou částku uspoříte i u vyšších datových tarifů.

Vybrat si totiž můžete ze tří datových tarifů podle svých potřeb. Základní s 1,5 GB dat měsíčně stojí 397 korun, prostřední s 3 GB dat stojí 498 korun a nejvyšší s obří porcí 10 GB dat získáte za 750 korun měsíčně. Po překročení měsíčního datového limitu o datové připojení nepřijdete, jen se sníží jeho rychlost. Pokud by vám tarif nestačil, můžete vždy přejít na vyšší.

Pro pořádek připomeňme také běžné ceny našich datových tarifů. Nejmenší M s 1 GB dat stojí v akční nabídce 202 korun, tarif L s 3 GB dat stojí 303 korun a nejvyšší tarif XL s 10 GB dat stojí standardně 555 korun. Akční ceny získáte při on-line objednání.

Samsung Galaxy Tab 3 se sedmipalcovým displejem je výborný kompaktní tablet od světové jedničky na trhu. Sedmipalcový displej má rozlišení 1024 x 600 pixelů a je ideální pro přístup na internet na cestách, na hraní her nebo na sledování videí. Tablet není velký, takže se vejde i do kapsy bundy nebo kabátu.

Kvalitním hardwarem se u Samsungu nikdy nešetřilo a Galaxy Tab 3 není výjimkou. Má výkonný dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, vnitřní paměť pojme 8 GB dat, navíc je k dispozici slot na paměťové karty. Výhodou je i dlouhá výdrž na jedno nabití – vydrží na příjmu až tři dny v běžném provozu. Tablet používá novou verzi operačního systému Android 4.1. Ve výbavě je dále třímegový foťák, wi-fi nebo bluetooth.

Chytrý pomocník při práci

Malý a lehký sedmipalcový tablet je ideálním společníkem v každodenním životě. Zatímco desetipalcové kousky často leží doma na konferenčním stolku či na gauči, menší sedmipalcový tablet můžete mít při sobě téměř neustále. Nezatíží ani již tak plnou dámskou kabelku, pánům se vejde do kapsy kabátu nebo do příruční tašky.

Během (nejen) pracovního dne může být tablet ideálním pracovním nástrojem. Čtení e-mailů, úprava dokumentů nebo prohlížení internetu jsou totiž podstatně pohodlnější než na menším displeji smartphonu. Pořízení menšího tabletu můžete zvážit i v případě, že se vám líbí některé moderní phablety (kříženci tabletů a smartphonů). Za cenu špičkového phabletu si v naší akci můžete pořídit opravdu dobrý tablet a k tomu zvlášt ještě kvalitní smartphone. A nezapomeňte, že do tabletu můžete nahrávat všechny aplikace pro operační systém Android.

Domácí zábava

Využití tablet najde pochopitelně i doma po příchodu z práce. Tam jsou sice praktičtější větší tablety, ale i ty sedmipalcové mohou dobře posloužit. Tablet může být třeba skvělým pomocníkem při vaření – recepty, a to i třeba ty s videonávodem, máte díky němu hned na kuchyňské lince. Jen pozor, málokterý tablet je voděodolný. Snadno si také prohlédnete televizní program a pomocí aplikace O2 TV ho můžete i ovládat.

Před spánkem si na tabletu můžete snadno číst elektronické knihy, ráno jej zase po probuzení u šálku kávy nebo čaje využijete namísto novin. Cestou do práce si můžete pustit třeba nový díl oblíbeného seriálu (samozřejmě pokud neřídíte). Díky množství aplikací a příslušenství jsou možnosti tabletu omezeny jen vaší představivostí.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru