Za dobití předplacené karty získáte rovnou dvě odměny

Jako vánoční dárek dává O2 svým zákazníkům s předplacenými kartami ne jednu, ale hned dvě odměny za dobití. Pro získání dvojité odměny stačí dobít v období od 11. listopadu do 31. prosince 2013 libovolnou částku. Výše dobití ovlivňuje hodnotu odměny – při dobití 400 a více korun jsou odměny atraktivnější.

Dvojitá odměna vám nabízí možnost využít například služby, které jste doposud nepoužívali, samozřejmě můžete získat i hodnotné výhry, slevy na nákupy i služby a ve hře jsou i mobilní telefony, notebooky a další ceny. Pokud budete mít třeba při vybírání první odměny štěstí a získáte to, po čem jste toužili, můžete namísto hry o druhou odměnu darovat 10 korun na provoz Linky bezpečí. Stačí se jednoduše druhé odměny vzdát, program Odměna za dobití sám přispěje na konto linky a vás to nebude nic stát.

Odměna za dobití je hra, konkrétní zisk výhody určuje náhoda, ale částečně také snaha hráče. Během dne jsou určeny časy, ve kterých lze získat některou z konkrétních odměn, takže na ně můžete počíhat. Každý měsíc se také hraje o hlavní cenu v hodnotě 100 tisíc korun – do konce listopadu je to voucher na nábytek na míru od společnosti Woodface, v prosinci můžete hrát o poukaz na nákup v řetězci obchodů s elektronikou Datart. Stačí správně tipnout odpověď na soutěžní otázku. Ti, kdo dobijí částku 400 korun a více navíc mohou tipovat dvakrát.

Držíme vám palce, ať vám padne ta pravá výhra.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru