Extra Vánoce u O2: 1 + 1 přístroj zdarma

Operátor sítě O2 připravil pro své zákazníky další extra výhodné Vánoce. Kromě možnosti nakupování se slevou v rámci programu O2 Extra výhody budou moci získat vybrané telefony nebo tablety v balíčku s dalším zařízením zdarma. My vám přinášíme několik tipů, jak takové výhody využít.

Vánoční nabídka od O2 má letos dvojí podobu. Kromě oblíbeného programu O2 Extra výhody, v jehož rámci mohou zákazníci O2 nakupovat se slevou ve více než tisíci obchodech v České republice, mohou zákazníci získat tablet nebo mobilní telefony zcela zdarma.

Vizual_mobil_Samsung_1_1Ve zvýhodněné nabídce programu Extra výhody jsou celkem čtyři kombinace přístrojů. Těm, kdo touží po výkonné, avšak stále kompaktním smartphonu, se bude líbit  balíček s telefonem Samsung Galaxy S4 mini za cenu 9 295 korun, k němuž zákazník dostane jako dárek běžný mobilní telefon Samsung E2250.

 

Další kombinace míří do střední třídy, za 7 795 korun získá zákazník elegantní HTC Desire 601 a k němu jako dárek sedmipalcový tablet Prestigio Multipad 7.0 HD.

Třetí nabídka je určena především těm, kdo hledají výkonný a snadno přenosný tablet. Za cenu 4 680 korun totiž zákazníci získají tablet Samsung Galaxy Tab 2 7.0 ve verzi s 3G a k tomu jako dárek opět mobilní telefon Samsung E2250.

Poslední kombinace je určena příznivcům operačního systému Windows Phone nebo těm, kdo nechtějí za kvalitní a rychlý smartphone příliš utrácet. Za lákavou cenu 3 395 totiž zákazník získá chytrý telefon Nokia Lumia 520 (přečtěte si naši recenzi) a k tomu jako dárek mobilní telefon Nokia 108 (už jsme ho zde také představili).

Mobilní telefon je podle průzkumů stále nejoblíbenějším vánočním dárkem, takže se samozřejmě nabízí využít minimálně jeden z takto získaných kousků jako dárek pro některé z vašich blízkých. Radost však v akci můžete udělat i sobě, zvolené kombinace totiž dávají možnost pro celou řadu chytrých využití.

Obyčejný telefon získaný s některým ze smartphonů z nabídky lze snadno využít jako záložní přístroj. Může třeba ležet v šuplíku a čekat třeba na dobu, kdy smolně chytrý kousek vypoví službu. Anebo je připraven posloužit v okamžiku, kdy chytrému telefonu dojde energie (což se stává poměrně rychle). Může být také využíván ke speciálním účelům: na párty si třeba sebou nemusíte brát drahý smartphone, který tak zůstane uchráněn možných poškození nebo ztráty. Druhý telefon může být také vhodným přístrojem na dovolenou. Na lyžích, na vodě nebo během dalších sportovních aktivit tak cennější smartphone nedojde úhony, na dovolené v zahraničí opět minimalizujete riziko ztráty nebo krádeže. Taková varianta je obzvláště zajímavá v případě, že v zahraničí nevyužíváte mobilní data.

Skvělou dovolenkovou variantou může být i nabídka s tabletem Samsung Galaxy Tab 2 7.0. Telefon obstará spojení s vašimi blízkými, tablet vás pak zabaví na pláži nebo při smolných deštivých dnech. Číst si můžete knihy, sledovat seriály a filmy a samozřejmě s připojením k internetu budete mít na tabletu neustále přístup k aktuálním zprávám z domova.

Doma pak může tablet sloužit jako hlavní chytré zařízení. S tabletem se totiž dá i telefonovat, takže pokud doma hlavně využíváte různé mobilní aplikace a připojení k internetu a telefonujete málo, tablet postačí. Obyčejný Samsung E2250 pak může opět sloužit jako záloha nebo jako zařízení pro pohodlnější telefonování.

Kombinace chytrého telefonu HTC a jednoduchého tabletu Prestigio je pak určena především těm, kdo stále chtějí jako hlavní zařízení používat chytrý telefon a kouzlo tabletu ještě neobjevili nebo pro něj mají zatím méně využití. HTC Desire 601 tak bude vaším společníkem po celý pracovní den, tablet pak může čekat doma na gauči, kde opět poslouží pro čtení zpráv, knih nebo sledování videa. Jednoduchý a nenáročný tablet vydrží doma dlouho i bez nabíječky a kvůli každé záležitosti, která vás napadne, nebudete muset zapínat notebook nebo stolní počítač.

 

 

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek AirPods za 75 korun měsíčně? U O2 ano! 
Nahoru