Víkendová nákupní horečka vypukne i u O2

Nadcházející víkend se můžete nachystat na novou sezónu a vybavit se smartphony Samsung za zvýhodněné ceny. Blíží se totiž tři dny plné slev v rámci akce Shopping Fever a O2 bude letos přitom.

Vybrané modely jsou pro vás od pátku 13. do neděle 15. dubna připraveny s dvacetiprocentní slevou. Jen u nás je navíc možné je kombinovat s bonusem dva nebo čtyři tisíce korun k tarifu – model Samsung GALAXY A3 (2017) tak můžete získat za 1 596 korun. Tento 4.7 palcový smartphone vás nadchne 13 megapixelovým zadním fotoaparátem se skvělým rozlišením. Díky tomu budete mít své jarní výlety zachycené v celé jejich kráse. Samozřejmostí je pak spojování hovorů přes 4G LTE síť – technologii VoLTE, díky které si užijete špičkový zvuk s potlačeným ruchem z okolí. Více informací o telefonu najdete zde.

 Za méně než poloviční cenu si můžete dopřát také Samsung Galaxy A8 a užít si skvělou podívanou na téměř bezrámečkovém 5.6 palcovém Infinity displeji, který je nyní ještě delší, takže vám usnadní procházení webových stránek i sociálních sítí – při čtení nemusíte tolik scrollovat a šetříte tak své palce. Díky technologii Super AMOLED je displej skvěle čitelný i na přímém slunci. Nic už vám tak nebude bránit využít svůj telefon naplno, i když jste zrovna venku nebo na cestách. Více informací o telefonu najdete zde.

S cenovým zvýhodněním 20 % si můžete pořídit i model Samsung Galaxy A5 (2017) ve výjimečném designovém provedení se 16 megapixelový fotoaparátem se skvělých rozlišením. I u tohoto telefonu je samozřejmostí čistý zvuk a spojení hovoru za dvě sekundy díky technologii VoLTE. Více informací o tomto modelu najdete zde.

Všechny telefony je u O2 možné koupit na splátky bez navýšení s nulovou akontací a zřídit si k nim pojištění proti krádeži nebo poškození. Využít můžete i výkupu vašeho starého telefonu. Hodnotu odkoupeného mobilu vám odečteme z ceny nového zařízení.

Kromě slevy na mobily jsme pro vás na následující víkend připravili také akci 1 + 1 na příslušenství. Při nákupu vybraných krytů a tvrzených skel na telefon nebo tablet získáváte druhý levnější výrobek zdarma.

 

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Aplikace Tapito vám přehledně naservíruje zprávy, které vás zajímají
Nahoru