Vyhrajte iPhone 14 nebo O2 pods+: aplikace Moje O2 slaví desáté narozeniny 

Aplikace Moje O2 slaví své první kulaté narozeniny a dárky dostáváte vy – naši zákazníci. Zasoutěžte si o iPhone 14, Samsung Galaxy S23, O2 pods+ anebo o tradiční Nokii 6310. Do 31. října se můžete v aplikaci Moje O2 zařadit do slosování o ceny. 

Aplikace Moje O2 slaví už desátý rok na trhu. Od svého startu v roce 2013 pomáhá zákazníkům O2 v každodenním životě. Díky pár „klepnutí“ na telefon si objednáte třeba novou SIM s mobilním tarifem, přehledně spravujete své služby, snadno uhradíte vyúčtování a máte tak všechny své objednávky a požadavky pohromadě. 

Kromě praktických funkcí je v aplikaci také řada výhod. Pravidelně jsou v aplikaci k dispozici slevové kupóny na chytré telefony, na sportovní či kulturní akce nebo třeba tipy, co sledovat v O2 TV, akční e-knihy v O2 Knihovně a další nabídky partnerských organizací.  

Moje O2 v číslech 

Před deseti lety, na konci roku 2013 aplikaci navštívilo 104 tisíc zákazníků. V roce 2023 je to už více než 85 tisíc uživatelů denně. V březnu letošního roku, tedy přesně deset let od svého vzniku, aplikace zaznamenala 2 540 000 návštěv za jediný měsíc

Oslavte s námi první kulaté narozeniny 

Pamatujete si na své desáté narozeniny? A jak jste je slavili? Většinou dostává dárky ten, kdo zrovna slaví, my v O2 to ale máme naopak. V aplikaci Moje O2 v sekci O2 Radosti najdete tzv. „Narozeninovou soutěž“. Když na ni kliknete, dostanete se rovnou ke všem informacím a soutěžní otázce. Stačí na tuto otázku správně odpovědět a napsat pár svých údajů pro případ výhry. Poté už jste zařazeni do slosování.  

Stačí vám jedna odpověď a krapet štěstí a můžete být majiteli některé z těchto cen: 

  • 1x Apple iPhone 14 
  • 1x Samsung Galaxy S23 
  • 1000x O2 pods+ 
  • 1x Nokia 6310 

Soutěž probíhá do 31. října 2023 a je určena pro zákazníky O2 a O2 Family. Po ukončení soutěže budou vylosování výherci, které informujeme na e-mailovou adresu.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 Radosti: Objevte svět výhod a zážitků přímo ve vaší dlani díky aplikaci Moje O2 
Nahoru