Po létě zpátky do formy: V O2 Radostech na vás čeká sleva 20 % na běžecký závod RunTour

Letní „flákačka“ je u konce, pojďte si s námi zasportovat a dostat se do formy. V O2 Radostech najdete exkluzivní slevu dvacet procent na startovné běžeckého závodu RunTour. Mohou se ho účastnit dospělí i celá rodina s dětmi. Vyberte si z posledních závodů této sezóny, které se běží v Karlových Varech, Praze nebo v Pardubicích. Stačí si vygenerovat slevový kód v aplikaci Moje O2 a uplatnit ho při nákupu startovného.

V O2 Radostech aplikace Moje O2 najdete řadu akcí a slev, mimo jiné i slevu na startovné závodu RunTour. Je to jedna z nejoblíbenějších běžeckých akcí v České republice, která spojuje závodníky všech úrovní. Pět závodů už je za námi a tři před námi. Poběží se po historické dlažbě, po rychlém asfaltu i přírodním povrchu. Jaké zastávky nás tedy ještě čekají?

Karlovy Vary 23. září: lázeňské centrum pod ochranou UNESCO

Šestý závod letošní sezóny vás provede po kolonádě lázeňského města až ke známému Grandhotelu Pupp. V cíli se můžete odměnit tradiční Karlovarskou oplatkou.

Praha 7. října: závod s Jaromírem Jágrem

Začátkem října se proběhněte na rychlé a rovinaté trase v parku Ladronka s výhledem na naše hlavní město. Tato trasa je ideální pro „osobáček“. Na startu se potkáte i s tenistkou Barborou Strýcovou nebo s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, se kterým proběhne i autogramiáda.

Pardubice 21. října: dostihová tečka za sezonou

Poslední závod letošního roku si můžete užít v prostředí dostihového závodiště Velké Pardubické, kde na vás čeká travnatý terén.

Na všech zastávkách se během celé akce můžete potkat s našimi O2 Guru, kteří na vás budou čekat v Relax zóně. Můžete si u nich nejen dobít své „baterky“, pokud vás běh zničí, ale i telefon nebo chytré hodinky. Jste soutěživý typ i mimo běžeckou trasu? Pak byste v našem stánku neměli propásnout soutěže o O2 pods+ a mnoho dalších cen.

Slevu dvacet procent můžete využít k zakoupení online startovného. Sleva se vztahuje pro dospělé na závody ve vzdálenostech 3 km, 5 km, 10 km a štafety.

Postup získání slevy:

  1. Musíte být zákazníkem O2 a mít přístup do aplikace Moje O2.
  2. V aplikaci si vygenerujte slevový kód v sekci O2 Radosti kliknutím na „Získejte slevu na startovné“.
  3. Kód si zkopírujte a přejděte na svůj účet na webu RunTour run-tour.cz/cs/ucet.
  4. Vyberte si startovné a v objednávce slevový kód zadejte.
  5. Dokončete objednávku se slevou.
  6. V rámci nabídky si můžete vygenerovat až 10 slevových kódů.

Každý běžec pomáhá

Cílem startu v závodě není jen vyhrát, ale také pomoc těm, kteří to potřebují. Proto jde z každého startovného 50 Kč na konto Nadace Leontinka, která pomáhá dětem i dospělým, co špatně vidí. Takže kromě toho, že si vybudujete nějaký ten sval podpoříte i dobrou věc. Tak na co čekáte? Přidejte se k nám a buďte součástí akce, která spojuje sport, zábavu a dobročinnost.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 Radosti: Objevte svět výhod a zážitků přímo ve vaší dlani díky aplikaci Moje O2 
Nahoru