Fotbaloví experti k vyhazovu Hapala: Spartu nikam neposunul, možná měl skončit i Ščasný

Podle Jana Homolky už jen to, že klub odvolá trenéra ještě v červenci, není zrovna standardní a obvyklé. „Pavel Hapal si ale angažmá na Letné představoval celé trochu jinak, když vezmeme v potaz dobu, co ji trénoval, tak tam nevidím žádný velký posun. Doma pod jeho vedením vyhrávala hlavní díky kvalitám individualit. Venku to ale byla jedna velká bída, vrcholem bylo představení v Subotici. Hapal Spartu nikam neposunul, tohle spojení nefungovalo,“ myslí si Jan Homolka.

Nepřehlédněte:  Sparta chce potvrdit, o jaké pozice hodlá hrát. Napraví v Jablonci pohárový kolaps?

Jeho komentátorského kolegu Václava Pilného zpráva o Hapalově vyhazovu překvapila. I přes nepovedený výkon na pohárové scéně proti srbskému soupeři očekával, že dostane důvěru minimálně do odvety.

„Otázkou je, zda je nahrazení Hapala Zdeňkem Ščasným krokem správným směrem. Jde sice jen o dočasné řešení, ale i on coby sportovní ředitel měl zodpovědnost za složení mužstva, za jeho herní projev. Nabízí se otázka, zda neměli skonči oba dva. Špatné výsledky a výkony nejsou zásluhou jen Pavla Hapala,“ podotýká Václav Pilný.

Nezapomeňte, že nejen zápasy Sparty, ale i všechny ostatní duely 2. a 3. kola FORTUNA:LIGY můžete na stanici O2 TV Fotbal sledovat úplně zdarma a bez registrace! Více o super akci pro všechny fotbalové fanoušky nejdete ZDE.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru