Šmicer a Koller se v TIKI-TAKA pustili do sparťana Kangy: Kabina by ho měla srovnat

Kanga se dostal se sparťanskými fanoušky do křížku už po porážce 0:2 se Suboticou v úvodním klání 2. předkola Evropské ligy.  V Jablonci poté ještě přilil pomyslný olej do ohně. Když nasměroval úvodním gólem svůj tým k výhře 2:1, zamířil slavit ke kotli, jak mu to nařídil dočasný kouč Zdeněk Ščasný. Gabonský záložník ovšem místo omluvného gesta příznivcům letenského celku prstem naznačil, aby byli zticha. Dost možná už měl po krk urážek a nadávek, jimiž byl častován prakticky od úvodního hvizdu. A aby toho nebylo málo, po zápase ho při nástupu do autobusu ještě polili pivem.

Ožehavé téma týkající se největšího českého klubu rozhodně nemohlo zůstat stranou ani v talk show TIKITAKA. Pozvání jako tradičně přijala pestrá sestava hostů, zejména Vladimír Šmicer si směrem k jedné z největších hvězd pražské Sparty nebral servítky.

„Svým charakterem to bude mít hodně těžké nejen u fanoušků, ale i v kabině. Já bych takového hráče přímo nesnášel, kdyby se mnou hrál v jednom týmu. Tím, jak se chová na hřišti, mi není vůbec sympatický. Teď si to navíc rozbil s fanoušky,“ podrobil Kangu kritice vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem. Záhy přidal recept, jak by mohl vztahy s ultras narovnat. „Měl by se soustředit na svůj výkon a absolutně zapomenout na všechny gesta. Měl by být příkladem na hřišti a podporovat tým a spoluhráče. To u něj nevidím,“ dodal.

Nepřehlédněte: Skvělá zpráva pro fotbalové fanoušky: Stanici O2 TV Fotbal může nyní ZDARMA sledovat úplně každý!

Podle legendárního kanonýra Jana Kollera by měla v případě Kangy zasáhnout kabina. Problém je ale v tom, že v současném týmu nevidí nikoho, kdo by ho srovnal. „Spartě chybí české jádro. Kabina by si ho ukočírovala, to teď ale ve Spartě bohužel není. Není tam ani žádný lídr. Jsou tam většinou cizinci, proto dochází k takovým výstřelkům. Pak záleží na trenérském štábu, aby si tohle uhlídali,“ podotkl nejlepší střelec české reprezentace v historii.

Na další díl oblíbeného pořadu plného fotbalu se můžete těšit opět za týden. Talk show TIKI-TAKA sledujte každé pondělí od 20 hodin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Foto: O2 TV Sport, Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru