Ofenzivní Southampton potká Celtu Vigo, nastoupit by mohli i dva Slováci

Středeční přátelské střetnutí mohlo být velmi zajímavé pro Sofianeho Boufala. Marocký záložník v létě opustil Southampton a na hostování zamířil právě do Celty. Jenže hned na úvod se zranil a zápas se jej týkat nebude.

Hrát by naopak mohli dva slovenští obránci. Celou loňskou sezónu odehrál za Vigo Stanislav Lobotka, v závěru sezóny dostal šanci i čtyřiadvacetiletý Róbert Mazáň. Lobotka taktéž v základní sestavě odehrál oba přípravné zápasy, Mazáň začínal na lavičce.

Celta nicméně v přípravě zatím nijak neexcelovala. V obou zápasech jen remizovala, vstřelila jedinou branku a ztráta devíti hráčů je znát.

Na druhé straně Southampton odehrál již čtyři zápasy a zatím si vedl velmi solidně. Především v ofenzivě, nasázel již osm branek. Naposledy porazil Dijon 2:0, trefili se oba útočníci, tedy Shane Long a Manolo Gabbiadini. Oba bychom měli vidět v akci i ve středu.

Nastoupit by měly i nové posily, konkrétně obránce Jannik Vestergaard, záložník Mohamed Elyounoussi a taktéž brankář Angus Gunn, jenž za 13 milionů liber dorazil z Manchesteru City. Jedničkou Svatých je sice Alex McCarthy, ve druhé půli by ale mělo dojít ke klasickému střídání gólmanů.

Závěrem dodejme, že oba týmy si spolu naposledy zahrály před pěti lety a příliš ofenzivní střetnutí to nebylo. V základní hrací době diváci branku neviděli, na penalty nakonec slavila Celta Vigo. A jak dopadne středeční přípravné utkání? To můžete vidět živě na O2 TV Fotbal od 20:45.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru