Užijte si letní MMA show pod širým nebem plnou hvězd. Oktagon 7 jen na O2 TV Sport!

Hřeb večera je jasný. Někdejší extraligový hokejista Michal Martínek potkal v kleci šest soupeřů a všechny je postupně vyřídil. Uspěje i v sedmém zápase, který pro něj bude zatím tím největším? S Danielem Dittrichem se utká o titul šampiona těžké váhy!

Galavečer okoření svou přítomností i miláček publika a idol žen Miloš Petrášek. Ten měl původně vyzvat Samuela Krištofiče, který ovšem kvůli zranění vypadl. Talentovaný český bojovník známý pod přezdívkou „Meloun“ se tak postaví zkušenému bijci Wilianu „Kovbojovi“ Alvesovi z Brazílie. „Jsem rád, že ten zápas vzal. Děkuji, že mi promotéři dokázali sehnat soupeře, o jehož kvalitách nemůže pochybovat nikdo. Ani experti z gauče,“ pronesl Petrášek.

Na známém tenisovém ostrově v samém srdci Prahy bude k vidění hned deset soubojů. Celý galavečer odstartuje ženský zápas, v němž se o vítězství porve dvojnásobná česká šampionka v K1 a mistryně světa v Muay Thai Lucie Mudrochová. Boxerské rukavice za ty MMA pak vymění dvojnásobný mistr republiky a reprezentační boxer David Hošek. Máme se zkrátka na co těšit!

Galavečer Oktagon 7 odvysílá stanice O2 TV Sport, přímý přenos začíná ve 21 hodin. Jestli si nechcete svátek MMA nechat ujít, objednejte si O2 TV Sport na den a vychutnejte si živý přenos přímo v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu či tabletu.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru