Taháky 2. kola FORTUNA:LIGY

Napraví své selhání z 1. kola Mladá Boleslav, nebo Olomouc?

 

O první body budou v pátek usilovat Mladá Boleslav a Olomouc. Své zápasy na úvod absolutně nezvládly. Mladá Boleslav ve Zlíně vedla už o dvě branky, nakonec ale nebrala ani bod. To Olomouc doma inkasovala tři góly od Slavie a hned na úvod se propadla až na poslední místo. Mírným favoritem jsou domácí, oba zápasy z minulé sezóny ale ovládla Sigma. Ve dvou zápasech nastřílela pět branek a tak i v pátek čekejme ofenzivní představení.

https://www.youtube.com/watch?v=eOoozFeIZuE

Zlomí Baník konečně Slovácko? A dostane Baroš kartu?

 

Baník v prvním utkání proti Jablonci nijak neexceloval, přesto po vlastní brance Tomáše Holeše získal důležité tři body. Výrazně k tomu přispěl i Milan Baroš, který svou bojovností opět strhl svůj tým. Znovu ale hrál na hraně a bylo překvapením, že mu rozhodčí Hrubeš neudělil žlutou kartu. V posledním vzájemném utkání na půdě Slovácka ji dostal a je jisté, že Baroš bude znovu bojovat velmi tvrdě. Baník navíc chce odčinit oba zápasy z minulé sezóny. Na Slovácku dostal ostravský celek pět branek, duel nezvládl ani doma ve Vítkovicích.

 

Předvede Plzeň další kanonádu?

 

V prvním kole to pro Plzeň nevypadalo dobře, díky skvělému závěru ale nakonec Duklu porazila 1:3. V týdnu si poté před druhým zápasem ve FORTUNA:LIZE zahrála přátelský duel proti Domažlicím. A pořádně si zastřílela. Mistr rozebral třetiligový celek deseti góly, po dvou trefách si připsali Krmenčík, Chorý, Petržela a Kopic. Zdá se tedy, že Liberec se má v pondělní dohrávce na co těšit.

Další tři body pro partu Michala Bílka?

 

„Kromě získání více bodů jsem hráčům řekl, že dalším cílem bude dostat méně branek a více jich vstřelit,“ uvedl na tiskové konferenci před startem FORTUNA:LIGY nový kouč Zlína Michal Bílek. Od některých fanoušků si za tento projev vysloužil mírný posměch, hned v úvodu sezóny ale Zlín tato slova naplnil. Doma Fastav sice prohrával už o dvě branky, po skvělém obratu ale mohl Bílek slavit vítězství. A nyní má šanci bodovat naplno znovu, tentokrát totiž Zlín odjíždí na půdu Opavy. Nováček soutěže nepředvedl na Spartě špatný výkon, po prohře 0:2 se ale domů vracel bez bodového zisku. Favoritem je přesto právě Zlín, který vyhrál ve třech posledních vzájemných zápasech. A pokud by znovu získal tři body, mohli bychom se dočkat toho, že Zlín bude po dvou kolech v čele soutěže.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport, s níž vám neunikne jediný zápas Fortuna ligy.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru