Barákovo Udinese v létě válí. Obstojí i při setkání s mistrem Premier League z roku 2016?

Zástupci Serie A, který v přestupovém období prodal do Sampdorie Janov českého reprezentanta Jakuba Jankta, zatím vycházejí přípravné duely na výbornou, o čemž svědčí skalpy Goricy (2:0), Ufy (2:1) a Wolfsbergeru (2:0).

Proti „Liškám“ z King Power Stadium by je však měla čekat nejtěžší zkouška léta. Senzační mistr Premier League z roku 2016, jenž zatím přehrál Notts County (4:1) a remizoval s Akhisarsporem (1:1) je totiž na jiné úrovni, než předešlí protivníci Udine.

Respektovaný manažer Leicesteru Claude Puel, jehož svěřenci vstoupí do nového soutěžního ročníku vystoupením v divadle snů na Old Trafford, má v kádru několik výrazných tváří, mezi které lze počítat Kaspera Schmeichela, Jamie Vardyho, Kelechi Iheanacha či Harryho Maguirea, jenž byl hodně vidět v trikotu Albionu na nedávném světovém šampionátu v Rusku a momentálně by ho rád zlákal do svého kádru například José Mourinho.

Zajímavé bude i nově se skládající Udinese, které před pár týdny převzal španělský odborník Julio Velázquez, jenž má za sebou minulost v Murcii, Betisu Sevilla nebo Villarrealu.

Velkým tahákem pak jistě bude i přítomnost exslávistického záložníka Antonína Baráka, který má před sebou svou druhou sezonu na Apeninském poloostrově a měl by být ještě větším tahounem týmu než v uplynulém ročníku, kdy ještě byl v Dacia Areně považován za nováčka. Nastoupí mezi jedenácti vyvolenými v základní sestavě? O tom se můžete přesvědčit na O2 TV Fotbal už v sobotu od 14:55.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru