OKTAGON 7: Petrášek má nového soupeře, na Štvanici zavítá zkušený Kovboj z Brazílie

Miloš „Meloun“ Petrášek patří k největším talentům a želízkům v ohni domácí bojové scény. Zápas od zápasu se zlepšuje a u fanouškl si získává čím tím větší sympatie. Když zvítězí, tak před limitem a se vší parádou. Při premiéře v organizaci OKTAGON to od něj schytal Nikita Buliga, kterého „Melounovy“ údery děsí dodnes.

Není divu, že za zraněného „Piráta“ Krištofiče chtěl kvalitní náhradu. A tu také dostal. „Jsem rád, že ten zápas vzal,“ reaguje Petrášek na blížící se souboj s Alvesem. „Potvrdil jsem snad všechny soupeře, kteří mi byli nabídnuti, ale od rána do 12 hodin v poledne si to stihlo asi pět lidí rozmyslet. Děkuju, že mi promotéři i přesto dokázali sehnat soupeře, o jehož kvalitách nemůže pochybovat nikdo. Ani experti z gauče,“ dodal.

Velezkušený brazilský bojovník s přezdívkou „Kovboj“ máz posledních šesti soubojů skvělou bilanci 5-1. V České Republice se už jednou představil. S Jirkou Procházkou tehdy předvedli pořádnou přestřelku, ve které Brazilce několikrát dělil od vítězství dost možná jediný úder. „Dokázal čelit i skvělému bojovníkovi, jako je Jirka Procházka. Ještě jsem neměl možnost se Jiřiny zeptat, ale asi s ním o tom hodím řeč, aby mi poradil nějaký tríček,“ směje se Petrášek.

OKTAGON 7 se v Praze na Štvanici uskuteční už v sobotu 28. července a kromě Miloše Petráška se diváci mohou těšit na historicky první titulový zápas organizace, bitvu o „Mistra ČR v pravém háku“ mezi Kotalíkem a Šolcem, talentovaného Kozmu a další. Galavečer má na programu celkm devět soubojů a všechny uvidíte od 21 hodin v přímém přenosu na O2 TV Sport. Chcete být u toho? Stačí si objednat si O2 TV Sport na den a neunikne vám jediný přesný úder!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru