Na nováčkovi Premier League si Lyon pochutnal, kdo se mu postaví do cesty nyní?

Účastník druhé nejvyšší anglické soutěže Championship zatím během léta nastoupil ke čtyřem utkáním s bilancí jedné výhry, dvou remízových výsledků a jedné porážky. Zatímco s Drážďany a Darmstadtem se Huddersfield rozešel smírně, Bury porazil a na Accrington nestačil.

Nejtěžším protivníkem léta by měl být pro ostrovního zástupce sedminásobný šampion Ligue 1 Olympique Lyon, který zatím v přípravě remizoval se švýcarským Sionem a před pár dny rozdrtil nováčka Premier League Fulham, jemuž nadělil čtyřku.

Pro ambiciózní tým trenéra Bruna Génésia, jenž sedí na lyonské lavičce od prosince roku 2015, se jedná o předposlední duel před startem srpnového International Champions Cupu, na němž postupně narazí na Benfiku Lisabon, Inter Milán a Chelsea.

V uplynulé sezoně finišoval Lyon na bronzové pozici, čímž si zajistil kvalifikaci o Champions League. Pořád tedy dokáže udržet i velké hráče. Aktuálně najdeme na jeho soupisce brazilského zadáka s minulostí v Manchesteru United Rafaela, bývalého hráče Chelsea či Ajaxu Bertranda Traorého, někdejší součástku Realu Madrid Mariana Díaze či nizozemského rychlíka Memphise Depaye, jenž prošel Rudými ďábly a v minulé sezoně byl opět produktivní jako za starých časů v PSV Eindhoven.

V kádru stále zůstává také čerstvý mistr světa z Ruska Nabil Fekir, o něhož je velký zájem zejména v Premier League. Ten má po vítězném finále nad Chorvatskem pořád ještě dovolenou a do středeční přípravy před kamerami O2 TV Fotbal nezasáhne, nicméně i tak by to mohla být interesantní podívaná.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport.

 

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru