Jozef Chovanec v TIKI-TAKA: Návštěva Zemana v kabině na EURO 2000? Totálně nevhodná

Jedním z hostů byl Jozef Chovanec, nový šéf komise ligových rozhodčích. Fotbalová legenda a někdejší reprezentační kouč si ale ještě nestačil na svou novou funkci ani pořádně zvyknout a v jeho komisi už panuje dusno. První schůzku sudích totiž demonstrativně opustil Roman Hrubeš. Důvod? Neúčast Petra Mlsny, člena za Ligovou fotbalovou asociaci. Je s ním Chovanec nyní v kontaktu?

Závěrečné téma se vztahovalo k nedávno skončenému mistrovství světa v Rusku. Nadhodil ho samotný prezident vítězných Francouzů Emmanuel Macron, který při finále popustil uzdu emocím a boj o titul proti Chorvatům prožíval opravdu naplno a se vším všudy. Zkrátka jako každý jiný fanoušek. Společné cíle s šampiony si následně užíval i mimo stadion. Státníků, kteří se netají láskou k fotbalu, bychom ale našli mnohem víc. Někteří občas neváhají a zajdou za samotnými hráči i do kabiny. Ne vždy jsou ovšem taková setkání příjemná a vhodná. Své o tom ví i Jozef Chovanec. Jaký mají hosté názor o spojení politiků s fotbalem a sportem obecně?

Na další díl unikátní fotbalové talk show TIKI-TAKA se můžete těšit opět po skončení následujícího ligového kola, konkrétně v pondělí 30. července od 20 hodin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal!

Foto: repro O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru