Sledujte českou šampionku z Wimbledonu v akci! River Cup živě na O2 TV Sport

Gratulace se dočkala i od samotného Novaka Djokoviče. Kateřina Siniaková si ve Wimbledonu připsala prozatím největší úspěch své dosavadní tenisové kariéry. Společně s parťačkou Barborou Krejčíkovou ovládly čtyřhru. Prostě paráda. Zasloužené oslavy už ale skončily a 36. hráčka světa se vrací zpátky na kurty. Představí se právě na turnaji v Moskvě, kde se pokusí dojít co nejdále v pavouku dvouhry. Není jedinou Češkou, která nabere směr ruská metropole. Na tamní antuce se představí i Kristýna Plíšková, sestra světové devítky Karolíny.

Hned za ní najdeme v žebříčku WTA Julii Görgesovou. Právě devětadvacetiletá Němka bude nejvýše nasazenou hráčkou River Cupu a zároveň největší favoritkou na zisk titulu. Zkušená hráčka má parádní formu, což názorně demonstrovala ve Wimbledonu. Stopku jí vystavila až v semifinále americká superstar Serena Williamsová.

Vysokými ambicemi se netají ani ruská hvězdička Darja Kasatkinová (13.), která na trávě v All England Clubu dokráčela jednadvacetiletá hráčka mezi osmičku nejlepších do čtvrtfinále. Více než povzbudivý výsledek. Na okruhu WTA získala dosud jeden titul, rád by si na domácí půdě připsala druhý. Uspěje?

Kvalitně obsazený River Cup s dvojicí českých tenistek sledujte od pondělí 23. července na O2 TV Sport a O2 TV Tenis! Podívejte se, jak si pořídit digitální televizi O2 TV včetně stanice O2 TV Sport plné exkluzivního sportovního obsahu!

Foto: Profimedia, Moscow River Cup

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru