Fotbalová talk show TIKI-TAKA je zpět! Těšte se na zajímavé hosty a spoustu zábavy

Digitální televize O2 TV vůbec poprvé v historii nejvyšší české fotbalové soutěže odvysílá všechny zápasy v sezoně. Fanouškům nepřináší jen přímé přenosy, ale kompletní ligový servis včetně reakcí trenérů a hráčů po zápasech přímo z hrací plochy, množství statistik i komentářů a hodnocení hostů ve studiu. To ale není vše. Do tohoto „balíčku“ musíme zařadit i talk show TIKI-TAKA.

Po odehrání úvodního ligového kola se vrací do programu stanic O2 TV Sport a O2 TV Fotbal, kde bude mít své pevné a stálé místo až do konce sezony. Opět se můžete těšit na zajímavé hosty nejen z fotbalového prostředí a jejich postřehy, pohledy a názory, ale především na spoustu zábavy. A to vše v novém studiu! Bude to zase zkrátka stát za to.

Pořad TIKI-TAKA sledujte v premiéře vždy v pondělí od 20 hodin, případně v reprízách v následujících dnech. Vše podstatné se dozvíte v našem přehledném TV programu.

Pořiďte si O2 TV včetně stanice O2 TV Sport a sledujte kromě libovolného zápasu z každého kola FORTUNA:LIGY, pravidelnou zábavnou talk show TIKI-TAKA a další exkluzivní sportovní obsah!

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru