Neděle na O2 TV Tenis: Přímé přenosy bojů o tituly na prestižních turnajích v Bukurešti a Umagu

Předchozí dva ročníky BRD Bucharest Open v obou případech ovládly domácí hráčky. Před úvodním míčkem letošního finále je jisté, že rumunská nadvláda ve dvouhře skončí. Na svůj premiérový titul na okruhu WTA zaútočí Chorvatka Petra Martičová, ovšem lehké to mít nebude. Proti ní bude stát 22. hráčka světa a turnajová jednička Anastasija Sevastovová z Lotyšska.

Ještě před závěrečnou bitvou singlu se bude na bukurešťské antuce bojovat o titul ve čtyřhře. Belgicko-černohorský pár Maryna Zanevská s Dankou Koviničovou vyzve na souboj rumunskou dvojici Irina-Camelia Beguová a Andreea Mituová.

Druhý titul pro přemožitele Jiřího Veselého?

Na svém konci je také turnaj v Umagu. Ten patří hned z několika důvodů mezi nejoblíbenější v kalendáři ATP World Tour. A není se co divit. Velká jména láká zejména mimořádně atraktivní lokalita, ve které se hraje. Letos si titul, 250 bodů do světového žebříčku a k tomu tučnou odměnu přes 2,3 milionu korun ze známého letoviska na Istrijském poloostrově odveze Argentinec Guido Pella, nebo Ital Marco Cecchinato.

Kdo se bude radovat? Mírným favoritem je pětadvacetiletý Cecchinato, jenž cestou do finále vyřadil i Jiřího Veselého. „Abych měl šanci na výhru, potřebuji znovu zahrát velmi dobře. Nastoupím proti kvalitnímu soupeři,“ uvědomuje si semifinalista letošního Rolland Garros. Na antuce v Umagu má velkou šanci vyhrát druhý turnaj na okruhu ATP v kariéře.

Nedělní přímé přenosy na O2 TV Tenis:

  • BRD Bucharest Open

13:30 finále čtyřhry: Maryna Zanevská, Danka Koviničová vs. Irina-Camelia Beguová, Andreea Mituová
16:00 finále dvouhry: Anastasija Sevastovová vs. Petra Martič

  • Plava laguna Croatia Open Umag

20:00 finále dvouhry: Guido Pella vs. Marco Cecchinato

Objednejte si O2 TV Sport včetně stanice O2 TV Tenis na den a nenechte si ujít bitvy o ceněné tituly a trofeje na atraktivních tenisových turnajích!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru