Atraktivní lokalita a nabitá startovní listina. Turnaj v Umagu živě na O2 TV Tenis!

Turnaj v Umagu se hraje už od roku 1990 a každým rokem se na něm představí řada skvělých tenistů. Letošek nebude výjimkou. Jména jako Benoit Paire, Joao SousaRobin Haase, Albert Ramos-Vinolas či obhájce loňského triumfu Andrej Rublev jsou zárukou velké kvality.

Nepřehlédněte: BRD Bucharest Open 2018: Skončí nadvláda domácích tenistek?

Vůbec největší hvězdou letošního ročníku měl být Kyle Edmund. Nadějný Brit, kterému se předvídá velká budoucnost, se ovšem kvůli zdravotním problémům musel na poslední chvíli odhlásit. V jeho nepřítomnosti převzali nálepky nejžhavějších aspirantů na titul Ital Marco Cecchinatovi (27. místo v žebříčku ATP) s Damirem Džumuhrem z Bosny a Hercegoviny (27. místo v žebříčku ATP). Potvrdí někdo z nich své žebříčkové postavení a odveze si z Umagu cennou trofej a prémii přes 2,3 milion korun?

Plava Laguna Croatia Open i za účasti jediného českého zástupce ve dvouhře Jiřího Veselého slibuje zajímavou podívanou. A vy můžete být u toho. Turnaj s celkovou dotací přesahující půl milionu eur vysíláme živě od pondělí 16. července na O2 TV Tenis!

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV Sport včetně O2 TV Tenis s pravidelnými přímými přenosy z předních tenisových turnajů.

Foto: archiv Plava Laguna Croatia Open

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru