BRD Bucharest Open 2018: Skončí nadvláda domácích tenistek?

První ročník turnaje hraného na antuce v roce 2014 ovládl miláček domácích fanoušků – Simona Halepová. O rok později si cenný titul odvezla Slovenska Anna Karolína Schmiedlová, v následujícím ročníku si pro druhý triumf opět přijela tenisová star Halepová.

Minulý rok ovšem na podnik s celkovým prize money ve výši 250 tisíc dolarů současná světová jednička nedorazila, domácím příznivcům to ale zase tolik nakonec nevadilo. Trofej pro vítěze totiž zůstal zásluhou Iriny-Camelie Beugové doma. A to doslova. Sedmadvacetiletá hráčka se totiž v Bukurešti narodila.

Letos se doma představí znovu a triumf by pochopitelně velmi ráda obhájila. Jako třetí nejvýše nasazená (36. místo v žebříčku WTA) bude patřit mezi největší favoritky, stejně jako další domácí želízko v ohni Mihaela Buzărnescuová (28. místo v žebříčku WTA) a také Lotyška Anastasija Sevastovová. Jednadvacátá hráčka aktuálního světového žebříčku vstoupí do turnaje jako nasazená jednička.

Kdo letos zvedne nad hlavu prestižní trofej a připíše si kromě titulu i bezmála milionový bonus na své konto? Turnaj BRD Bucharest Open 2018 sledujte živě od 16. července na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Tenis! Jak si pořídit O2 TV Sport plný skvělých sportovních přenosů se dozvíte ZDE.

Foto: Facebook BRD Bucharest Open

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru