ANKETA: Kdo ovládne FORTUNA:LIGU 2018/2019? Hlasujte!

Blížící se ligový ročník bude revoluční. Přelomový. Vůbec poprvé v historii nejvyšší české soutěže se totiž týmy po odehrání 30 kol rozdělí podle postavení v tabulce do tří skupin a o jejich konečném umístění rozhodne nadstavbová část. Tou nejatraktivnější bude bezpochyby ta, v níž se bude hrát o titul. Do ní se „kvalifikuje“ šest nejlepších mužstev po základní části.

Není žádným velkým překvapením, že největší favorité jsou předem jasní. Kromě obhájců z Plzně mezi ně patří i obě pražská „S“. Právě jim dávají největší šance největší tuzemské sázkové kanceláře, Viktoriáni za nimi zaostávají už s poměrně značným odstupem.

Také čtěte: Tři důvody, proč sledovat FORTUNA:LIGU s novým herním formátem

Je fakt, že Plzeň čeká náročná sezona, nebo tedy minimálně její podzimní část. Triumfem v uplynulém ligovém ročníku se totiž automaticky kvalifikovala do základní skupiny Ligy mistrů a kromě FORTUNA:LIGY se budou muset soustředit i na obzvláště těžké duely v prestižní „milionářské“ soutěži.

Na druhou stranu, výběr kouče Pavla Vrby je už dost zkušený. Příznivcům západočeského celku nevíc vlila notnou dávkou optimismu vydařená příprava. Viktoriáni poznali hořkost porážku až v generálce se silným Dynamem Kyjev, jinak si ale poradili třeba s ruským Achmatem Groznyj či rakouským Wackerem Innsbruck. To Pražanům se tolik nedařilo. Hlavně Sparta v přípravě dost tápala a herně ani výsledkově nepřesvědčila ani v generálce na ligu s polským Lubinem (1:2).

Bude se radovat někdo z výše uvedeného tria, nebo se dočkáme překvapení?

[poll id=“835″]

Chcete být nejen u boje i titul, ale u všeho důležitého, co se v novém ročníku FORTUNA:LIGY přihodí? Pořiďte si O2 TV Sport a sledujte všechny zápasy z každého hracího kola! Více se dočtete v tomto článku.

Foto: FC Viktoria Plzeň

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru