Čtyři zkušení hráči, kteří by měli táhnout své celky

Jan Pázler

Sedmadvacetiletý útočník loni v dresu Hradce Králové střelecky explodoval, na své konto si připsal 21 přesných zásahů a stal se nejlepším kanonýrem Fotbalové národní ligy. Není tak divu, že o něj projevilo několik týmů z nejvyšší soutěže. Nakonec uspěl Liberec, jenž náchodského odchovance získal na delší časový úsek. Pázler se do ligy vrací po jednoleté odmlce a v Liberci by měl nahradit Matěje Pulkraba, který po hostování zamířil zpět do Sparty.

Antonín Fantiš

Antonín Fantiš má stále jen šestadvacet let, ve své kariéře už toho ale prožil hodně. Po skvělém období v Ostravě zamířil do Jablonce, který jej ale později prodal do Zlína. Ani tam se ale neuchytil a tak loni putoval na hostování do Příbrami. Ve Fotbalové národní lize předváděl Fantiš spolehlivé výkony a řekl si o trvalé angažmá právě u nováčka z Přibrami. Loni Fantiš nastřílel pět branek, to se mu naposledy povedlo v sezóně 2012/13. A Na Litavce doufají, že podobnou statistiku by mohl mít rodák z Prahy i letos.

Václav Pilař

Brzy třicetiletý záložník Václav Pilař se po nepovedeném angažmá vrátil do Plzně, odkud loni v jarní části sezóny hostoval v Liberci. Plzeň s Pilařem přestala počítat a tak se autor jedné branky z loňské sezóny chtěl přesunout do zahraničí. To ovšem nevyšlo a tak Pilař v následujících dvou letech bude pomáhat Sigmě Olomouc. Zkušený středopolař by měl Sigmu dotáhnout do základní skupiny Evropské ligy a následně se s Olomoucí pokusit o další úspěšnou ligovou sezónu. Kvality na to Václav Pilař jistě má.

Martin Berkovec

Martin Berkovec zažil v posledním roce podobný osud jako Antonín Fantiš. I gólman pražské Slavie prožil loňskou sezónu na hostování, Karviná si jej následně vzala natrvalo a s hráčem podepsala roční kontrakt s opcí. Berkovec loni za Karvinou odchytal třináct zápasů a udržel čtyři čistá konta. Na jaře Berkovec téměř nenastupoval, v samotném závěru ale dostal příležitost ve dvou důležitých zápasech. Neinkasoval v předposledním kole proti Baníku a nulu udržel i v existenčním střetnutí proti Jihlavě. I díky tomu tak dostal novou smlouvu a v nové sezóně by měl být jasnou jedničkou Karviné.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport, s níž vám neunikne jediný zápas Fortuna ligy.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru