Pět mladíků, kteří by nás v nové sezóně FORTUNA:LIGY mohli bavit

Pavel Bucha – Viktoria Plzeň

O Pavlu Buchovi se toho v předchozích dnech napsalo hodně. Dvacetiletý záložník odmítl prodloužit kontrakt se Slavií, následně byl přeřazen do juniorky, a když měl odjet s A-týmem na soustředění, odmítl. Poté se Slavií rozvázal kontrakt a jako volný hráč podepsal čtyřletý kontrakt s mistrovskou Plzní. Ta si od Buchy slibuje mnohé, podle generálního manažera Adolfa Šádka je Bucha moderním záložníkem, který na vysoké úrovni zvládá veškeré úkoly na hřišti. V nové sezóně by měl dostat potřebný prostor a nás jistě bude zajímat, zda-li se v prvním týmu Viktorky prosadí.

Michal Fukala – Slovan Liberec

Liberec v minulosti již několikrát ukázal, že s mládeží pracuje nadmíru dobře. Nyní do svých služeb získal osmnáctiletého útočníka Michala Fukalu. Mládežnický reprezentant dosud působil ve Frýdku-Místku, nyní se tedy stěhuje o 320 kilometrů na západ. V uplynulé sezóně naskočil Fukala do dvanácti zápasů a kromě jiného má na svém kontě i tři starty za reprezentaci do osmnácti let.

Dominik Janošek – 1. FC Slovácko

Nedávno oslavil záložník Dominik Janošek dvacáté narozeniny, k nim si navíc nadělil skvělý dárek. Čtyřletou smlouvu podepsal s Viktorií Plzeň. Janošek ale u mistra novou sezónu nezačne, místo toho bude nadále působit na Slovácku. Jak ovšem generální manažer Plzně Adolf Šádek potvrdil, Plzeň jej bude pozorně sledovat. A stejně tak i my.

Jan Kuchta – Slavia Praha

Jednadvacetiletý útočník Jan Kuchta strávil loňskou sezónu na hostování. V úvodu ročníku 2017/18 byl součástí kádru Bohemians 1905, druhou část strávil s Viktorií Žižkov. V dresu Žižkova zaznamenal čtyři přesné zásahy a o svou premiérovou trefu v nejvyšší české soutěži se s největší pravděpodobností pokusí na Slovácku. Reprezentant do jednadvaceti let je sice stále oficiálně hráčem Slavie, v nejbližší době by ale mělo být stvrzeno jeho hostování právě v týmu z Uherského Hradiště.

Jakub Nečas – Bohemians 1905

Pražská Sparta má ve svém kádru hned dva zajímavé mladíky, ani jeden se ale v úvodu sezóny v dresu Sparty neobjeví. Teprve osmnáctiletý útočník Václav Drchal si na konci loňské sezóny dokonce otevřel střelecký účet v A-týmu, v utkání proti Zlínu si ale vážně poranil kolenní vazy a v úvodu nové sezóny zcela jistě bude chybět. Zajímavou postavou je i ofenzivní záložník Jakub Nečas, jenž uplynulou sezónu absolvoval v Ďolíčku. Jednou se i střelecky prosadil a i další branky by měl v následující sezóně přidávat v barvách Bohemians.

Podívejte se, jak si pořídit O2 TV včetně stanice O2 TV Sport, s níž vám neunikne jediný zápas Fortuna ligy.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru