Připomeňte si to nejlepší ze zábavné talk show TIKI-TAKA!

Analýzy, hodnocení i glosy týkající se českého i světového fotbalu. Taková je hlavní náplň zábavného pořadu s názvem TIKI-TAKA. Moderátor Petr Svěcený si pravidelně na kus řeči zve kromě samotných fotbalistů a fotbalových expertů i herce, zpěváky či další známé tváře z kulturního života. Všichni ale mají jedno společné. Mají rádi fotbal, mají k němu co říct a hlavně se nebojí mluvit otevřeně. Výsledkem jsou zajímavé postřehy, názory a mnohdy i pikantní informace ze zákulisí.

Talk show má v programu O2 TV Sport své pevné místo, v uplynulém půlroce tomu nebylo jinak. I proto vznikl speciální hodinový díl se souhrnem toho nejlepšího, co bylo v pořadu v letošním roce k vidění. Nejvtipnější hlášky a momenty stejně jako nejzajímavější postřehy hostů si můžete připomenout v pondělí 9. července od 20 hodin na O2 TV Sport, případně v neděli 15. července od 11 hodin na O2 TV Fotbal.

Pořiďte si O2 TV Sport na den a nalaďte se na blížící start nové sezony s pořadem TIKI-TAKA Speciál – Best of 2018! Tady je malá ochutnávka z letošních dílů.

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru