Ohlédnutí za akci NS Prague Fitness EXPO 2018

OFICIÁLNÍ AFTERMOVIE Z AKCE

V sobotu byla celá hala doslova naplněná návštěvníky, hosty a zajímavým programem! V dopoledních hodinách se fronta návštěvníků „táhla“ pomalu až k zastávce metra C – Letňany a návštěvnost byla famózní!

Za moderování Jirky Tkadlčíka v sobotu také poměřila své síly špička evropských strongmanů. Z tohoto klání nakonec vyšel nejlépe MatjažBelšak, a to s výkony jako například 185kg na Log Lift. Pozadu ovšem nebyli ani Čeští borci! Celou Professional StrongmanCompetition budete moci sledovat již zanedlouho na svých televizních obrazovkách na kanále našeho hlavního mediálního partnera – O2TV Sport.

Celkem bylo v sobotu v PVA EXPO Letňany kolem 5.000 lidí, což vytvořilo nezapomenutelnou atmosféru! I neděle stála za to, neboť přišla řada na Amatérskou STRONGMAN soutěž o 80.000 Kč PRIZE MONEY!

Po dobu celého víkendu si mohli návštěvníci vyzkoušet různé soutěže a doprovodné programy, jako například SLEDS PUSH CHALLENGE, BENCH-PRESS CHALLENGE, nebo třeba Arm Wrestling. Velice exkluzivním víkendovým programem poté bylo XFN, které si na NS Prague Fitness EXPO připravilo pro všechny návštěvníky nezpomenutelný program s těmi nejlepšími Českými a Slovenskými fightery, jako například Makhmud Muradov, Patrik Kincl, Ivan Buchinger, Matouš Kohout, Petr Kníže, a mnoho dalších! Ve vstupní hale si pak mohli návštěvníci prohlédnout super sportovní vozidla od Advantage Cars, nebo „pochillovat“ v lounge od WoodHouse!

Rádi bychom v tomto článku také poděkovali partnerům a vystavovatelům, bez kterých by se akce mohla jen těžko uskutečnit. Generálním partnerem akce a hlavním sponzorem byla již druhým rokem společnost Amix Nutrition, která si pro návštěvníky připravila skvělý program, ohromné množství ochutnávek a úžasné sportovce!

Výslovně bychom chtěli poděkovat také hlavním partnerům akce, kterými byli Fitnema, O2 TV Sport a  Danielson. Společnost Danielson s.r.o. je společnost zabývající se zakázkovou výrobou kvalitního textilu. SpolečnostDanielsonmá v režii oblíkání organizátorů, závodníků, VIP návštěvníků, apod. Našebextrémní silové závody si vyžadují prvotřídní kvalitu materiálů a trvanlivý potisk textilu, a proto když jsme potřebovali oblečení a potisk triček, byla pro nás společnost Danielson jasnou volbou!

Dalšími významnými partnery akce byly společnosti FitnessMenu a Czech Virus.

V nepolední řadě bychom chtěli poděkovat také všem dalším partnerům, vystavovatelům, mediálním partnerům a návštěvníkům! Společně jsme z víkendu 2. – 3. června vytvořili nezapomenutelný zážitek pro všechny fanoušky fitness, kulturistiky a sportu!

Už nyní se těšíme na příští ročník, kdy Vám přineseme opět ještě větší, lepší a nabitější SHOW! Máte se na co těšit!

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru