Nejzajímavější zápas historie českého MMA: Pešta se pokusí skolit ruského obra

Sedmadvacetiletý Viktor Pešta se v ruském Jekatěrinburgu utká s Alexandrem Jemeljaněnkem, mladším bratrem legendárního Fjodora, a o tomto souboji už nyní víme, že rozhodně nebude nijak mírumilovný, ve hře je opravdu hodně.

Návrat do UFC? Ano, prosím

Ještě než nám velké bojové menu připraví svůj hlavní chod, pojďme koutkem oka nahlédnout k tomu, jak probíhaly přípravy. Český zápasník má na kontě 13 výher a 4 porážky. Ty pro něho bohužel přišly v UFC, kam by se opět rád vrátil, ale potřebuje k tomu jediné – skolit ruského Goliáše.

Aby se výsledek tvrdé práce mohl naplno dostat do světa, musí každý z nás něco obětovat. V případě Viktora Pešty se jednalo o rok těžkých a mnohdy i úmorných chvilek, které se třeba na Floridě, kde Viktor strávil poslední tři měsíce, nesly na porci až deseti tréninků týdně. To, co je pro běžného občana nepředstavitelné, je pro českého zápasníka jeho denní chléb. A aby mohl svoje plody zužitkovat, musí je přetavit ve zdárný úspěch.

Nejsledovanější zápas v dějinách českého bojového umění

Času na aklimatizaci v evropském prostředí sice moc nebylo, zato motivace rostla každým dnem. Už jen podle slov odhodlaného bojovníka půjde o nejvíce sledovaný zápas v dějinách na českém území, a to i z toho důvodu, že se v pondělí utká s člověkem, kterému zápasová klec připomíná místo, v němž si také on sám pobyl. Opakované sexuální útoky totiž Alexandru Jemeljaněnkovi vynesly čtyři a půl roku vězení a právě tento způsob chování je pro Viktora Peštu důvodem, proč ruskému velikánovi uštědřit nějakou tu ránu navíc.

Pořiďte si O2 TV včetně kanálu O2 TV Sport a sledujte cestu za snem o návratu do UFC živě. Přenos začíná na stanice O2 TV Sport již 9. července od 17:00..

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru