Novinky z Plzně: Navrátil Vrbu nepřesvědčil, Pilař už patří Sigmě

Šestadvacetiletý Navrátil strávil uplynulých pět let v nizozemském Almelu, kde mu letos v létě vypršela smlouva a na nové se nedohodl. Proto s povděkem přijal pozvánku do přípravy Plzně, ani tam kontrakt ale nezískal. Sice stačil naskočit hned do čtyř utkání, náročného kouče Vrbu o svých kvalitách však nepřesvědčil.

Pilař k Hanákům

A s týmem se loučí i o tři roky starší Pilař. Někdejší český reprezentant patřil k Vrbovým oblíbencům, jeho chatrná zdravotní schránka ho ale v poslední době velmi litovala. Jaro tak strávil na hostování v Liberci a teď se podle očekávání stěhuje znovu jinam. Po jeho službách totiž sáhla Sigma Olomouc.

„Smlouvu jsme podepsali na dva roky. Václavovi přejeme nyní hlavně, ať mu slouží zdraví. O tom, že má fotbalovou kvalitu, nemusíme diskutovat,“ řekl pro klubový web sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

„Prioritou pro Vaška bylo jednoznačně zahraničí s tím, že pokud by mu to nevyšlo, tak z českých klubů to bude Sigma Olomouc. Takže se jen čekalo, jestli půjde do zahraničí, nebo k nám. Jinak jsme byli předběžně domluvení,“ doplnil Minář.

FOTO: sigmafotbal.cz, fcviktoria.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru