V Příbrami se představí hvězdy českého fotbalu. Exhibice pomůže dobré věci

Známé už jsou soupisky obou týmů, které se proti sobě postaví. Diváci tak budou moci po dlouhé době vidět ikony příbramského fotbalu, z nichž většina již ukončila profesionální kariéru. „Do mé první fotbalové třídy, kterou jsem vedl, patřil Honza Riegel, který dlouhou dobu brázdil ligové trávníky. Pod ním pak do nižších ročníků chodili Miroslav Slepička, Vašek Janů, Petr Jendruščák, bratři Mackové, Petr Javorek, Stanislav Nohýnek nebo Daniel Tarczal. Nikdo z nich by neměl chybět,“ řekl Antonín Barák.

Chybět ale nebudou ani mladší hráči, kteří aktuálně působí nejen na českých, ale i evropských trávnících. „Mladší generace bude zastoupena Antonínem Barákem, Dominikem Maškem, Tondou Fantišem, Alešem Matějů, Tomášem Wágnerem, Milanem Mišůnem, bratry Pilíky a spoustou dalších skvělých fotbalistů,“ uvedl Barák starší.

Do Příbrami dorazí i Václav Černý, který však do utkání kvůli zranění kolene nezasáhne. Otazník visí i nad startem Tomáše Zápotočného, jehož trápí natržený sval. I on však bude přítomen na stadionu. Svůj prostor dostane i vzpomínka na Františka Rajtorala.

Dobrou zprávou pro veřejnost je, že vstupné na exhibiční utkání bude dobrovolné. „Byl to náš záměr. Během utkání pak bude moci kdokoliv dobrovolně přispět na pomoc čtyřleté Elince Fekoňové, která je po dětské mozkové obrně a Vláďovi Mikulášovi, masérovi fotbalové reprezentace, kterého trápí amyotrofická laterální skleróza, známá pod zkratkou ALS. Právě na jejich pomoc je celá akce směrována. Nikam jinam,“ uvedl pro oficiální stránky příbramského klubu Antonín Barák.

Foto: GettyImages

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru