Ladies Day: Největší charitativní akce v Eagles Parku

Ladies Day pořádá Eagles Praha na podporu malé Matyldy, tříleté sestry jednoho z hráčů Eagles Praha, která onemocněla vážnou nemocí. Vybrané prostředky budou směřovány na náklady na její léčbu nad rámec zdravotního pojištění a na oddělení dětské onkologie FN Motol, kde se o ni skvěle starají.

Všichni jsou zváni nejen na krásnou prezentaci tohoto sportu, ale na příjemně strávený rodinný den, jehož výtěžek jde na dobrou věc. Během odpoledne čeká návštěvníky bohatý doprovodný program, skákací hrady, soutěže pro děti, jóga, aerobik a zumba s Gabrielou Trefnou, mistryní světa v aerobiku, zakladatelkou a hlavní trenérkou FitStation.cz., ohňostroj, TONYA GRAVES, která bude zpívat českou hymnu.

Každý návštěvník bude mít možnost vyzkoušet si softball a baseball! Odpalování, házení, chytání a to vše přímo v největším pražském baseballovém a softballovém areálu na hřišti pod vedením profesionálů! Patronkou akce se stala BERENIKA KOHOUTOVÁ, která bude mít na místě autogramiádu.

Celý den, pak završí napínavé derby pražských hvězd! Pražské derby mezi domácími Eagles Praha proti Tempo Titans Praha. Skvělá příležitost, jak nahlédnout do extraligy ženského softballu. Akce proběhne 18. května v areálu Eagles Praha na adrese Pálkařská 225, Praha 4

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru