Plzeň hostí ve šlágru kola Spartu. Utkání sledujte exkluzivně na stanici O2 TV Sport

Česká nejvyšší fotbalová soutěž nabídne již v neděli od 17.30 hodin očekáváný duel mezi Viktorií Plzeň a pražskou Spartou. Jedná se o souboj velkých rivalů, kdy první Plzeň bude chtít napravit nepovedené jarní výkony, fotbalisté Sparty se zase můžou přiblížit k příčkám zajišťující evropské poháry. Na kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nebude chybět studio Petra Svěceného, kam přijal pozvání Horst Siegl, držitel jedenácti sparťanských titulů a autor 176. ligových gólů, a také Karel Krejčí, lodivod reprezentace do 20 let a bývalý kouč Viktorie Plzeň. Přímý přenos startuje již v neděli od 17.30 hodin.

Kromě O2 TV můžou nedělní souboj sledovat hosté více než 1200 restauracích po celé České republice.

Samozřejmě k dispozici bude také možnost sledovat utkání v rámci O2 TV Sport Na Den, kde přenos vidí úplně každý v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Obsah O2 TV Sport Na den je nyní navíc dostupný i v HbbTV aplikaci TV Prima.

Pro nákup denního tarifu stačí na stanici Prima stlačit červené tlačítko, najít záložku O2 TV Sport Na den a zaplatit poplatek 69 Kč. V rámci tohoto denního tarifu mají zákazníci k dispozici kromě O2 TV Sport také kanály O2 TV Tenis a O2 TV Fotbal, a to včetně multidimenze.

Během nedělního duelu bude plně využit také videorozhodčí v online režimu. Stanice O2 TV Sport se už na podzim stala hlavním technickým partnerem celého projektu. Do přenosového vozu společnosti O2, který jako jediný na českém trhu splňuje technické parametry pro práci videorozhodčích, usedne video-asistent Miroslav Zelinka. Samotným zápasem pak bude provázet zkušené komentátorské duo ve složení Milan Štěrba a Jan Homolka. Po skončeném utkání pak nabídne kanál O2 TV Fotbal také přímý přenos z tiskové konference.

foto: reprovideo

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru