Sportovní show, jakou Ústí nad Labem ještě nezažilo aneb Filip Grznár se vrací!

Sportcentrum Sluneta se stane dějištěm další akce organizace XFN a diváci se mají rozhodně nač těšit. Dočkají se například odvetného souboje mezi úspěšnými bojovníky Jakubem Bělem

a Tomášem Fialou. Když spolu před několika lety zápasili, jednalo se o velmi napínavou bitvu, ze které jako vítěz odešel Běle. Od té doby však ušli dlouho cestou a sledovat jejich zápas bude určitě skvělým zážitkem.

V oktagonu se představí například i František Kohout a Ondřej Schwarz, kteří přitom patří mezi velmi úspěšné české kickboxery.

Grznár znovu v kleci

Krom skvělých duelů zažije publikum v Ústí i vygradování osobní války mezi Filipem Grznárem a Michalem Řehákem, kteří se špičkují už delší dobu na sociálních sítích. Jejich spor ale bude mít pointu v kleci, kde si oba dva svalovci budou moci vše vyříkat v rámci pravidel MMA.

Určitě stojí za zmínku, že se Filip Grznár vrací znovu do klece po dlouhé době. Naposledy zápasil 25. června 2016 na akci XFN 3, kde jej porazil obávaný Brazilec Charles Andrade. O něco později zažil kontroverzní kulturista i porážku v brazilském jiu-jitsu, když vyzval na zápas populárního zpěváka Bena Cristovao. I přesto, že v Grznárovy zápasnické schopnosti už věří málokdo, on sám se nevzdává. MMA ho totiž baví a velmi tento sport uznává.

„Je to sport pro chlapy. Sport, který se hodí i do života a MMA zápasníci jsou nejbrutálnější mašiny mezi sportovci. Jedním slovem gladiátoři,“ říká s respektem Grznár. „Je na tom dokonalé to, že MMA zápasník musí být všestranný fighter a sportovec a ještě na to musí mít hlavu. Je to hlavně nejpřirozenější sport na světě!“

 XFN 10

Datum: 27. dubna 2018

Čas zahájení: 19.00

Místo: Sportcentrum SLUNETA, Ústí nad Labem

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru